Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 330CI
Pořád aktuální? Opravdu krásný kousek
Chci si pořídit e46 vyrobenou po roce 2000 ne-facelift, která by mi dělala radost, a tohle vypadá vymazlený auto
Akorát, co tu teďka koukám, jsou tu samé tří-litry (mam hrůzu z povinnýho ručení xD), ale tenhle mě fakt zaujal
Jestli je stále k mání, tak po Vánocích mrknu kolik mam peněz a pak bych se ti nějak ozval 

Z poviného ručení bych fakt neměl strach , vychází tak v průměru kolem 5000 Kč + když to třeba hodíš na splátky po 1/4 roku , tak tě to nemůže u 330Ci fakt zrujnovat ....KoNFo píše:Pořád aktuální? Opravdu krásný kousekChci si pořídit e46 vyrobenou po roce 2000 ne-facelift, která by mi dělala radost, a tohle vypadá vymazlený auto
Akorát, co tu teďka koukám, jsou tu samé tří-litry (mam hrůzu z povinnýho ručení xD), ale tenhle mě fakt zaujal
Jestli je stále k mání, tak po Vánocích mrknu kolik mam peněz a pak bych se ti nějak ozval

Jinak sorry za OT .
Mne je 21, patrim jeste do "rizikove" skupiny :-/ ze bych byl nejakej rizikovej bych nerekl
spis mi byli zatim nebezpecni nekteri ostatni ridici na silnici
pred 3ma rokama mi nedala prednost zenska v oplu, jsem jel na motorce.. to uz jezdim opatrne.. a tedka pred Vanocema jakasi zbrkla pojistovacka, tez v oplu.. na me vyrazila ze stopky O.o moje e36ka to chytla dost skarede(asi ji sem pak dam kdyby mel nekdo zajem, ale pochybuju), uvidim jeste co na to v servise.. Je to jak prijit o clena rodiny.. Budu rad, kdyz z te skody dostanu aspon neco od pojistovny.. :-/ pekny Vanoce mam mno..
Hlavne auto potrebuju kvuli mamce, ma ZTP, a obcas je treba ji zavizt do nemocnice.. mam volnou ruku ve vyberu vozu, tak chci aby mi delal radost a mel jsem se o koho starat
Takze me jeste napadlo auto zapsat na mamku a kdyz ma navic ZTP prukaz, tak to na netu vychazelo na nejaky ty 4-5 tisic
to uz je uplne v pohode..
a ted sorry za velky offtopic
) na tuhle diskuzi by to chtelo jiny tema 
EDIT: Tak sorry, nevystaci finance :/

Hlavne auto potrebuju kvuli mamce, ma ZTP, a obcas je treba ji zavizt do nemocnice.. mam volnou ruku ve vyberu vozu, tak chci aby mi delal radost a mel jsem se o koho starat

a ted sorry za velky offtopic

EDIT: Tak sorry, nevystaci finance :/

Ahoj, co tak vymena za diesel? http://www.bmwklub.sk/vymenim-darujem-b ... 57064.html