Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 328i E46 touring - Konec prodeje

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Paulle

#1 Příspěvek od Paulle »

BMW 328i E46 touring

Přesné typové označení vozidla: BMW 328i E46
Druh karoserie: Touring
Obsah: 2796ccm
Rok výroby: 08/1999
Výkon: 142KW
Druh paliva: Benzín
Barva: metalic - modrá
Počet najetých kilometrů 229000km
Stav vozidla: Dobry
Platnost STK: 08/2012
Cena:
Popis výbavy: 6x Airbag, tempomat, kozene sedacky - predni vyhrivane, el stresni okno, zadni senzory, ovladani na volantu, zimni plechove kola s pneu a letni 17Mstyl, Automaticka klimatizace
Popis provedených oprav: nove svetla angel eyes, repasovany alternatory, nove komplet brzdy kotouce s destickama predek a zadek, klima opraveny ventil a doplneno.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: El stahovani zadni leve a prave predni okno - jen vyskoceno lanko, asi levy cep predni napravy.

Konec prodeje vuz pujde na LPG a radeji si jej necham.
Paulle

#2 Příspěvek od Paulle »

Foto pridano
Deathbox

#3 Příspěvek od Deathbox »

Omlouvám se za OT, ale pokud si auto koupil tu tak by ses mohl podělit s "klubákama" kdo je tu takový fanda..
Atila

#4 Příspěvek od Atila »

Ja myslim, ze hodne majitelu benzinovych E46tek potesi, ze jejich auto dokaze naject 400.000km a nebyt zrale do srotu.
Paulle

#5 Příspěvek od Paulle »

Deathbox píše:Omlouvám se za OT, ale pokud si auto koupil tu tak by ses mohl podělit s "klubákama" kdo je tu takový fanda..

Ok, Koupeno od "Huska" unor 2009.....

Jinak jo do srotu rozhodne nepatri jeste a motorove je skvele a da se jezdit i pod 9 vklidu.
bmw--jury

#6 Příspěvek od bmw--jury »

Paulle píše:
Deathbox píše:Omlouvám se za OT, ale pokud si auto koupil tu tak by ses mohl podělit s "klubákama" kdo je tu takový fanda..

Ok, Koupeno od "Huska" unor 2009.....

Jinak jo do srotu rozhodne nepatri jeste a motorove je skvele a da se jezdit i pod 9 vklidu.
S Huskou jsem se jednou setkal , kupoval ode mě pneu a rozhodně nevypadal jako člověk , který by stáčel auta , vypadal jako fanda BMW a solidní člověk , takže za mě to on nebyl , třeba to auto už tak koupil . Ono většinou ty dovozy podle mě jsou stočený , jinak se to dovozcům nemůže vyplatit , pokud nevezou auto na objednávku ...
Paulle

#7 Příspěvek od Paulle »

No zase kdyz je to takovy Fanda coz na me take pusobil, tak je divne ze to s tou diagnostikou nezjistil ze se s KM hybalo a on si to z dovozu neoveroval :-) divne no jestli to on primo nebyl urcite vedel ze s km neni uplne neco ok.

Data ktere se mi dostali do ruky jsou z servery overovani vozidle dle VIN

cervenec 2008 mel vuz najeto 377tis v cervnu mesic predtim vuz prihlasoval jako dovezeny do cr z nemecka on sam a nikdo jiny majitelem uz pak nikdy nebyl .... Unor 2009 kdy auto se prodavalo tak to zrejmne nekdo overoval u BMW a ti pak na VIN poslali km jake tam jsou no ejhle 188tis... s timto stavem km jsem to i koupil.
Jestli on to nebyl rad bych znal popripade jeho vysvetleni co je to potom za blbost a kde se stala chyba.
Přílohy
vyvoj km.JPG
vyvoj km.JPG (46.85 KiB) Zobrazeno 2217 x
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Dovezená suta se tady v ČR dají prodávat na čistopisu, tj. kupující zde je prvním majitelem. Manipulace s kilometry je obtížně zjistitelná - pokud se udělá pořádně, tj. sedí ve všech jednotkách a klíčích, zjistit se dá pouze z údajů autorizovaných servisů či STK. Nikoho tím neobhajuju, jen říkám, že s vědomostí o kilometrech to nemusí být tak jednoznačné.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

pokud jsou data které píšeš přesné a nejsou zaměněné měsíce červen s červencem v opačném pořadí není co řešit. Otázkou je jestli poslední záznam v D při 377tkm nebyl v červnu a huska to nedovezl v červenci už v D stočené.... protože nechápu kdo by jel na STK ihned po dovozu s 377tkm a pak to o 200tkm stočil, snad jen lama :wink: ono bohužel lidé v čr jsou lamy a když teď nabízím octavii II s origo 208tkm se serviskou a prověřenou historií tak Vám nikdo nezavolá, protože raději koupí dovoz z I ,kde je z 96% bez historie a je stočená na 128 :wink: jinak za 70,000,- myslím není co řešit :wink: i kdyby měla 500tkm :wink:
Huska
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Huska »

Ahoj... toto musí být nějaký omyl!
Auto jsem si dovezl z Německa sám a kupoval si ho pro manželku a nikdy nekoukám na auta přes 200tis km (na mobile.de je to maximální možnost filtru). Historii jsem před koupí ověřoval v Renocaru.
Auto mělo i servisní knížku (já to sice kupoval v bazaru, ale připadal mi seriozní) navíc tam byla i kniha jízd kterou si bazarník nechal - auto bylo první roky denně v provozu a následně ho měli jako záložní a stálo na firmě jako náhradní.
Auto veškerým opotřebním odpovídalo 180tis km - opotřebení podvozku, interiéru (volant, pedály atd) ... auto s dvojnásobným nájezdem vypadá jinak!! To že nežere olej atd je tomu jen dokládá.
Auto jsem neplánoval prodávat (jen situace doplatku při výměně bytu mě donutila inzerovat všechny auta a kombík se holt prodal první a obě další jsem si nechal). Po roce jsem znovu sháněl e46tku v kombíku znovu a tak dobré auto nebylo k sehnání.

Vůbec nechápu jak kdo přišel k informaci o těchto km. Podle mě se musí jednat o omyl nebo kalkul ve výkupně .... protože to auto bylo super ... ted ty světla vypadají divně, ale pokud neutrpělo nějakou havárii nebo špatné zacházení tak za tyto peníze musí být skvělé a klidně bych si ho znovu koupil.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Hurdy

#11 Příspěvek od Hurdy »

Musím přiznat,že kámoš má e36 328i a najeto 420tis km i tachometrových,před tím e30 325i 390tis km a taky to nejde na autě vidět pravidelný kvalitní servis dělá hodně.
Huska
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Huska »

M3maniac píše:pokud jsou data které píšeš přesné a nejsou zaměněné měsíce červen s červencem v opačném pořadí není co řešit. Otázkou je jestli poslední záznam v D při 377tkm nebyl v červnu a huska to nedovezl v červenci už v D stočené.... protože nechápu kdo by jel na STK ihned po dovozu s 377tkm a pak to o 200tkm stočil, snad jen lama :wink: ono bohužel lidé v čr jsou lamy a když teď nabízím octavii II s origo 208tkm se serviskou a prověřenou historií tak Vám nikdo nezavolá, protože raději koupí dovoz z I ,kde je z 96% bez historie a je stočená na 128 :wink: jinak za 70,000,- myslím není co řešit :wink: i kdyby měla 500tkm :wink:
Jestli to lustrují pouze přes STK .. tak by to mohlo být vysvětlení, protože když jsem auto kupoval tak blbla přístrojovka (shasínala) a měl jsem ji na opravě - p. Sigmund .. místo ní mi tam dal v Brně Moravanech nějakou náhradní na dobu než to opravil.. v té době jsem vyřizoval přihlášení apod .

Každopádně já jsem nic nestáčel a nevěřím tomu, že by to stočil němec v bazaru, protože auto se 400tis km vypadá jinak!
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Paulle

#13 Příspěvek od Paulle »

Huska píše:
M3maniac píše:pokud jsou data které píšeš přesné a nejsou zaměněné měsíce červen s červencem v opačném pořadí není co řešit. Otázkou je jestli poslední záznam v D při 377tkm nebyl v červnu a huska to nedovezl v červenci už v D stočené.... protože nechápu kdo by jel na STK ihned po dovozu s 377tkm a pak to o 200tkm stočil, snad jen lama :wink: ono bohužel lidé v čr jsou lamy a když teď nabízím octavii II s origo 208tkm se serviskou a prověřenou historií tak Vám nikdo nezavolá, protože raději koupí dovoz z I ,kde je z 96% bez historie a je stočená na 128 :wink: jinak za 70,000,- myslím není co řešit :wink: i kdyby měla 500tkm :wink:
Jestli to lustrují pouze přes STK .. tak by to mohlo být vysvětlení, protože když jsem auto kupoval tak blbla přístrojovky (shasínala) a měl jsem ji na opravě - p. Sigmund .. místo ní mi tam dali v Brně Moravanech nějakou náhradní na dobu než to opravil.. v té době jsem vyřizoval přihlášení apod .

Každopádně já jsem nic nestáčel a nevěřím tomu, že by to stočil němec v bazaru, protože auto se 400tis km vypadá jinak!
Ahoj Husko,

Souhlasim ze auto se 400 ma vypadat jinak, ale vidis jak pak clovek dopadne chtel jsem to dat na protiucet a oni vyhrabali dle VINU toto... ted jestli tam byla jina pristrojovka predtim a bylo to na STK s jinou pristrojovkou kde ukazovalo 377 tak to je vysvetleni....Ale ted uz asi tezko nekdo ocisti ten zaznam na netu :-( take jsem to prochazel ze spodu a bylo ok.

Tedka nejaka realna moznost zjistit stav KM? diagnostika atd jestli nebyla stocena.... aby byl pripadne nejaky dukaz pro nekoho a at se pak nedivi jako ja po case.
Huska
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Huska »

Ahoj... rozhodně není třeba nic mazat, protože mám čisté svědomí. Kdybych byl nějaký překupník, ale auto jsem si koupil pro sebe (rodinu), dával tam nové tlumiče, provedl veškeré opravy aby auto "pouze" jezdilo a plánoval do něj dát LPG. Xkrát jsem litoval prodeje (že se neprodala e36tka), protože již tehdy jsem na "prodělal" koupě + dovoz X prodej ... cca 50tis kč /půl roku co jsem ho měl.
Cena 70tis Kč je velmi pod cenou a reálně má cenu kolem 100tis Kč.

PS: Je těžké se obhájit, protože už mám jen pár fotek, ale rád bych ti pomohl auto prodat za vyšší cenu, kterou rozhodně má.
Paulle

#15 Příspěvek od Paulle »

Huska píše:Ahoj... rozhodně není třeba nic mazat, protože mám čisté svědomí. Kdybych byl nějaký překupník, ale auto jsem si koupil pro sebe (rodinu), dával tam nové tlumiče, provedl veškeré opravy aby auto "pouze" jezdilo a plánoval do něj dát LPG. Xkrát jsem litoval prodeje (že se neprodala e36tka), protože již tehdy jsem na "prodělal" koupě + dovoz X prodej ... cca 50tis kč /půl roku co jsem ho měl.
Cena 70tis Kč je velmi pod cenou a reálně má cenu kolem 100tis Kč.

PS: Je těžké se obhájit, protože už mám jen pár fotek, ale rád bych ti pomohl auto prodat za vyšší cenu, kterou rozhodně má.

Cenu 70 jsem stanovil podle tech km ale jestli jsou 229 tak asi jo.
Tak jsem zvedavy kdo mi tady za ni nabidne 100 :-) udelame drazbu ne.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No tak hlavně dělat stk s tachem kde je dvounásobek skutečných km je kokotina :wink: ti muselo být jasné,že tento údaj se zakládá a třeba cebie s ním operuje :wink: teď toje docela pro dotyčného průser.....
stormer

#17 Příspěvek od stormer »

stejně tyhle auta už v dnešní době o moc větší cenu nemaj...bohužel :/
oskarsk8

#18 Příspěvek od oskarsk8 »

co výměna za Suzuki GSX R 600 K2?
Paulle

#19 Příspěvek od Paulle »

Takze jen pro poradek,

Minuly tyden udelana diagnostika u Radka z Brna na aute vse ok, kontrola km data km sedi i na imobilizeru z klice, ktery se tezko da oklamat a vetsinou se pry nemaze....
Cili at je to tu zdokumentovano, ze auto bylo koupeno s dobrymi km, ale holt ten palubakam na stk z jineho auta a km byla holt fakt blbost, ktera u VINU bude porad, ale nevadi ted uz v tom je LPG a bude se delat podvozek jako ramena atd...

Zdarec
Huska
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Huska »

Paulle píše:Takze jen pro poradek,

Minuly tyden udelana diagnostika u Radka z Brna na aute vse ok, kontrola km data km sedi i na imobilizeru z klice, ktery se tezko da oklamat a vetsinou se pry nemaze....
Cili at je to tu zdokumentovano, ze auto bylo koupeno s dobrymi km, ale holt ten palubakam na stk z jineho auta a km byla holt fakt blbost, ktera u VINU bude porad, ale nevadi ted uz v tom je LPG a bude se delat podvozek jako ramena atd...

Zdarec
děkuji, že jsi to sem napsal, měl jsem z toho špatný pocit a jsem rád, že se vysvětlilo. Díky

Vubec mě nenepadlo, že když mi zařizovali dovozovou technickou a opravovali nějaké věci jako centrální zamykání kufru a podsvícení palubovky, že to může být takový problém, obzvláště, když jsem auto kupoval pro sebe a byl s ním maximálně spokojený, ale jak jsem psal prodal kvůli bydlení .... teprve loni se zpátky vrátil k e46, až jsem zase došetřil
Odpovědět