Přesné typové označení vozidla: BMW 325ti - PRODÁNO 5.10.2011
Druh karoserie: Compact
Obsah: 2494 ccm
Rok výroby: 09/2001
Výkon: 141kW
Druh paliva: Benzín
Barva: metalic - modrá
Počet najetých kilometrů 141000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 09/2013
Cena: 119 000 Kč
Popis výbavy:
Servisní knížka, dovoz v roce 2005, německý TP k dispozici, manuální převodovka, centrální zamykání, ABS, digitální klimatizace, el. ovládání předních oken, el. ovládání zrcátek, lité disky, tempomat, dálkově ovládané centrální zamykání, multifunkční volant, palubní počítač, tónovaná skla, vyhřívaná zrcátka, xenony, originál autorádio a CD přehrávač, telefon GSM Motorola BMW s vlastním číslem Vodafone CS, ostřikovače světlometů, 6 x airbag, protiprokluzový systém kol (ASR), venkovní teploměr, sportovní podvozek, velurové koberečky, sportovní vyhřívané kožené sedačky, park distance control, stmívání vnitřního zrcátka, mlhovky, elektrické střešní okno.
Popis provedených oprav:
výměna disků brzd a destiček, výměna ramen přední nápravy, tyček stabilizátoru, uložení přední nápravy, výměna uložení zadních tlumičů a zadních pružin (vše u Pupiků).
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: N/A
Poznámka: Auto jsem sušil v garáži pro dceru, odmaturovala, zmizela ve světě, kde se jezdí na opačné straně a oznámila, že se sem do týhle země těžko vrátí... má to stát dál v garáži? To ať si s nim někdo pořádně pojezdí. Tak to stojí v bazáru u Pyramidy v Průhonicích. Když to neprodám nechám si ho, je to dost dobrý báwo do penze.
Kontakt: gesper
Foto:
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 325ti Compact E46 - Prodáno
Ahoj,
neposlal bys mi vic fotek....ja mam take Compacta, byt je to rok 2004, tak je to 320td a vzhledem k tomu, ze v BMW ma byt benzin R6, tak jiz delsi dobu resim jeho vymenu za 325ti...sice jsem chtel rok 2003 a vyse s M-packetem a 6ti stupnovym manualem, ale tezko se shani a kdyz uz je, tak stoji kolem 12 tis EUR a to je sakra hodne penez.....
Tak mi napadlo, ze pokud ten, co prodavas, je hoodne peknej, coz je podminka, tak bych prodal sveho a koupil si toto....
Diky,
Vojtech
neposlal bys mi vic fotek....ja mam take Compacta, byt je to rok 2004, tak je to 320td a vzhledem k tomu, ze v BMW ma byt benzin R6, tak jiz delsi dobu resim jeho vymenu za 325ti...sice jsem chtel rok 2003 a vyse s M-packetem a 6ti stupnovym manualem, ale tezko se shani a kdyz uz je, tak stoji kolem 12 tis EUR a to je sakra hodne penez.....
Tak mi napadlo, ze pokud ten, co prodavas, je hoodne peknej, coz je podminka, tak bych prodal sveho a koupil si toto....
Diky,
Vojtech
Je fakt hodně dobrej, nejsem přece na báwa prase. Muj tf. je 608740681.Klein píše:A jeste mi prosim na sebe posli kontakt.....
muj tel je 777070962..
Diky
Vojtech
- Přílohy
-
- PB15033.jpg (116.21 KiB) Zobrazeno 1009 x
-
- PB1503.jpg (116.37 KiB) Zobrazeno 1009 x
-
- P805011.jpg (110.68 KiB) Zobrazeno 1009 x
-
- P80501.jpg (110.75 KiB) Zobrazeno 1009 x