Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SMAZAT DEKUJI
Ahoj. Ja vim ze tady zas jen rozvadim telenovelu, ta E-65 je fakt takova bida???? Vzdyt kazdy rika jak to neni "kurevsky" generacni skok oproti E-38??????wutce píše:Jj je to dlouhá trať ale do cílové stanice se jednou dojede a cestující i strojvůdce budou spokojeni:-)) Ted mě spíš zajímá prodej moji e 65,r.v. 02 chcete to někdo? Mě je z toho na blitíza 2 čenta jde z baráku. nepřišel jsem tomu vůbec na chut. zlata e 38 hoši, zlatá
nekupujte si to!! jinak budete každý ráno zvracet než do toho nasednete jako já..

jj je to o chuti a mém případě znechucení. zbláznil jsem se do ní a hodně rychle, sice pozdě vystřízlivěl. Asi se k ní ještě někdy vrátím ale v naftě a budu opatrnější.Levrone píše:Ahoj. Ja vim ze tady zas jen rozvadim telenovelu, ta E-65 je fakt takova bida???? Vzdyt kazdy rika jak to neni "kurevsky" generacni skok oproti E-38??????wutce píše:Jj je to dlouhá trať ale do cílové stanice se jednou dojede a cestující i strojvůdce budou spokojeni:-)) Ted mě spíš zajímá prodej moji e 65,r.v. 02 chcete to někdo? Mě je z toho na blitíza 2 čenta jde z baráku. nepřišel jsem tomu vůbec na chut. zlata e 38 hoši, zlatá
nekupujte si to!! jinak budete každý ráno zvracet než do toho nasednete jako já..
![]()
![]()
Ale spis to bude asi o te chuti ze?
![]()
![]()
-