Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 1995
Objem válců: 2499
Výkon: cca 170hp
Druh paliva: nafta
Barva: černá (mat - horší lak, místy fleky.. )
Počet najetých kilometrů : poctivejch cca 350 000km
Stav vozidla: slušný
Platnost STK: 19.1.2012
Cena: DOHODA ( za 20 ho nedam ani nahodou! )
Prodávám proto že nedokážu využíš 3 auta a 2 motorky, na leto mam skutra a 2 auta v záloze mi stačí..
Popis výbavy: 4xOkna v el, velké BC, Klimatizace, dofuk bederních opěrek, tempomat, samozatmavovací zpětné, alarm Magicar (pager s informaci o stavu auta), xenony (jsou tam dané lampy H1 - s čočkou nezašlé), ABS, 2x airbagy, samosvor, folie s autestem, elektricke vyhřívané zrcátka, slušné zimní pneu, mlhovky, PDC (sou ale špatné káble k čidlům, takže nefunkční),a určitě ještě je tam spousta dalších věci... je na tom asi Mtech podvozek, či aspoň pružiny, je takove nižší.. 2x klíče s dálkou. Mkové zadní lampy
Popis provedených oprav: Zánovní hlava (plus vše kolem), zánovní čerpadlo, myslím že s tou hlavou se dělal i repas Turba, před cca 3mi měsíci repase alternátoru, před cca 8mi měsícy vyvařené prahy, měněno servo (za nějaké ve slušném stavu),
dodatek : Auto jede rovně, nikde žádné velké vůle ani totálně vymlácený podvozek, startuje na DRC a to jak za tepla tak za studena i v mrazu, je tam cca 1rok stará 100Ah baterie Varta Silver..
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: auto není zhnilé, ale má orezlinky (u prahů, u nárazníků ), špatný klimachladič (asi děravý.., takže nechladí - jinak klima OK), ted začal lehounce syčet poslední díl výfuku - jinak výfuk bez katů!, hází kola (podle mě stačí jenom vyvážit), horší brzdy (prostě kopou a docela dost, buď kotouče nebo desky.. ), svítí kontrolka Airbagu (špatný kroužek pod volantem cca 300kč - skrz to ani netroubí ), samo nějaky ten odchlíplý tapec, lehce prodrané těsnění kolem dveří, lehce rozvrzane, prostě e36 s těma KM!
Kontakt: SZ, email: xloki@seznam.cz, ICQ:171500278 - BRNO
Prosím bez zbytečných OT
fotky - Auto je na foto špinavé..!