Druh karoserie: Touring
Rok výroby: 1998
Objem válců: 2494
Výkon: 125kw + úprava
Druh paliva: benzín
Barva: tmavěmodrá met.
Počet najetých kilometrů: 85000
Stav vozidla: výborný
Platnost STK: 10/2011
Cena: 149999,-
Popis výbavy: viz. text
Popis provedených oprav: viz. text
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: viz. text
Kontakt: +420 721359933
Foto: v příloze
e36 323i Touring M52 Automat rv.1998, najeto skutečných !85tis km!
Barva: exteriér Orientblau metalic, interiér v bílošedé kůži hellgrau.
Výbava:
Kompletní M-Paket tzn. Nárazníky, prahy, M zrcátka, lišty, volant, el. sedačky M atd.
4x el. okna, el. zrcátka, el. vyhřívaný kožený sedačky, loketní opěrka, dvouzonová digiklima, samostmívací vnitřní zrcátko, ABS-ASC+T, automat převodovka, PDC - parkovací asistent, mlhovky, bílý blinkry, velký BC - palubní počítač, centrální zamykání na DO, 4x airbag, hagusy, orig tonovaný okna, roleta kufru se sítěj, velurový koberce, samosvorný diferenciál s převodem 3.21, celonerez sport výfuk komplet od svodů do zadu bez katalizátoru, kompletní KW stavitelný podvozek varianta 1, 17" orig BMW BBS dvoudílný šroubovaný kola s kovanými leštěnými límci v rozměrech: přední 7,5J ET41 a zadní 8,5J ET41, Pneu: přední 225/45 a zadní 245/40 přesně podle TP.
cca 5tis km po výměně všech filtrů a náplní castrol včetně aut. převodovky a samosvor diferenciálu, před rokem dělaný komplet brzdy přední i zadní destičky i kotouče - vše orig BMW.
na podzim byli vystříkaný dutiny a podvozek, nový svíčky NGK Iridium, rok starý akumulátor Varta 80Ah, Jednu sezonu jetý letní pneu, Pošitej volant v kombinaci kůže a perforovaná kůže + trikolora.
na motor jsem dal sání z M50 + jiný vačky + komplet sport výfuk + doladěná řídicí jednotka (chip) s posunutým omezovačem na 7000ot./min, výkon cca 200PS nebo víc...
Nedostatky:
Auto nebylo bouraný ani nijak klepaný nebo rovnaný, byl pouze odřený PZ blatník ještě v DE oravený v DE v BMW servisu, ted je odřený lak na PZ části nárazníku viz. foto. Prasklá mřížka předního nárazníku a zežloutlé vnitřní kryty potkávacích světel volbou špatných žárovek lze rozebrat a vyčistit.
Na autě je vše 100% funkční a za kilometry 100% ručím!
Auto jsem dovezl cca před rokem z bavorska z oficiálního BMW servisu Autohaus Merkhoffer GmbH v Herrschingu kde jsem byl pro díly a narazil na něj náhodou. Auto do servisu odvezla rodina prvního majitele který si ho jako nové koupil u tohoto dílera. Nechali na autě udělat kompletní servis a od té doby cca rok stálo v podzemní garáži odložené k prodeji. Když jsem ho koupil tak mělo najeto 56tis km! viz foto faktury a budíku...
Díky tomu že je auto poctivě udržovaný + spoustu dalších investic + unikátní počet kilometrů, takže nikde nic neklepe, žádný vůle, ani netěsnosti. Řídí se jako nový, řadí jako nový, má krásnej zvuk a vypadá jak nový, v době kdy se dá už těžko koupit pěknou e36 v pěkným stavu a výbavě s málo kilometry...
EKO dan zaplacena.
Cena je 149999,-Kč
Tel.: 721359933

"OT povoleno"