Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW318i touring, M53

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matiz »

Přesné typové označení vozidla: BMW 316i E36
Druh karoserie: Touring
Rok výroby: 03/98
Objem válců: 1798
Výkon: 85kW
Druh paliva: benzín
Barva: modrá metalíza ORIENTBLAU
Počet najetých kilometrů: 180000
Stav vozidla: velmi dobrý, nehavarovaný
Platnost STK: 11/11
Cena: 65000,-Kč
Popis výbavy: dvouzonové topení, automatická klimatizace CLIMATRONIC, centrální zamykání, dálkové ovládání integrované v klíčku, elektrické ovládáni oken a zrcátek, vyhřívané předni sedadla, samozatmavovací zrcátko, přední mlhovky, největší BC, ABS, vypínatelné ASC, otáčkoměr, posilovač řízení, imobilizer, 4x airbag, autorádio s CD, manuální převodovka, černá stropnice, originální tónovana skla, nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadla, dělená zadni sedadla, střešní nosiče, originální zažné zařízení, všechny 4 klíče, lité kola 225/45/17
Popis provedených oprav: v minulém roce nové svislé čepy, nové brzdy a kotouče, hadice od váhy vzduchu, čidlo ABS.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: prasklina od kamínku na zadním blinkru
Kontakt: 608 902 010 nebo SZ

Auto je dovezene z DE, jsem první majitel v CZ od roku 2006 a mam jej od jeho dovozu. Za dobu našeho soužití jsem mel jednu drobnou kolizi ze srnou, odneslo to světlo s blinkrem a byla promáčklá maska u ledviny, rozsah poškození můžu dolozit fotkama a rozbitýma dílama které stále mám... Nárazník, kapota a blatník bez jakéhokoliv poškození. Toto nepovažuju za havarii, proto jsem psal nehavarovaný. Auto bylo garážované a udržované a byl jsem opravdu spokojený, zvláště po nedávném svezení ve zcela novém golfu... Původní lak. Důvod prodeje - E91 :wink:

Lepší foto doplním později.
http://www.tomast.webzdarma.cz/bmw.jpg
gelty
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od gelty »

střešní okno to asi nemá, že? 8)
Jinak, těším se na více fotek vč. interiéru :wink:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matiz »

Nema a uprimne receno je to vec kterou bych ani nechtel. Je to uplne obycejny trojkovy kombajn s nejakou vybavou, bez jakehokoliv tuningu a hlavne tuzingu, vsecko puvodni a original bez nejakych zasahu, modrych led atd... A hlavne jezdena s rozumem 8) Bohuzel kdyz mam dilema zdali daruju statu nejake drobne nebo si poridim nove auto, vyhrava druha moznost. Raketa to sice neni, ale je to snad prvni auto na ktere nedam dopustit a taky moje prvni bawo. Zvazoval jsem i jine "alternativy" misto BMW, no nejak mne to nepresvedcilo.
Odpovědět