Druh karoserie: Touring
Rok výroby: 03/98
Objem válců: 1798
Výkon: 85kW
Druh paliva: benzín
Barva: modrá metalíza ORIENTBLAU
Počet najetých kilometrů: 180000
Stav vozidla: velmi dobrý, nehavarovaný
Platnost STK: 11/11
Cena: 65000,-Kč
Popis výbavy: dvouzonové topení, automatická klimatizace CLIMATRONIC, centrální zamykání, dálkové ovládání integrované v klíčku, elektrické ovládáni oken a zrcátek, vyhřívané předni sedadla, samozatmavovací zrcátko, přední mlhovky, největší BC, ABS, vypínatelné ASC, otáčkoměr, posilovač řízení, imobilizer, 4x airbag, autorádio s CD, manuální převodovka, černá stropnice, originální tónovana skla, nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadla, dělená zadni sedadla, střešní nosiče, originální zažné zařízení, všechny 4 klíče, lité kola 225/45/17
Popis provedených oprav: v minulém roce nové svislé čepy, nové brzdy a kotouče, hadice od váhy vzduchu, čidlo ABS.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: prasklina od kamínku na zadním blinkru
Kontakt: 608 902 010 nebo SZ
Auto je dovezene z DE, jsem první majitel v CZ od roku 2006 a mam jej od jeho dovozu. Za dobu našeho soužití jsem mel jednu drobnou kolizi ze srnou, odneslo to světlo s blinkrem a byla promáčklá maska u ledviny, rozsah poškození můžu dolozit fotkama a rozbitýma dílama které stále mám... Nárazník, kapota a blatník bez jakéhokoliv poškození. Toto nepovažuju za havarii, proto jsem psal nehavarovaný. Auto bylo garážované a udržované a byl jsem opravdu spokojený, zvláště po nedávném svezení ve zcela novém golfu... Původní lak. Důvod prodeje - E91

Lepší foto doplním později.
http://www.tomast.webzdarma.cz/bmw.jpg