Přesné typové označení vozidla: BMW 530dA e39
Druh karoserie: touring
Rok výroby: 2001
Objem válců: 2926
Výkon: 142 kW
Druh paliva: nafta motorová
Barva: šédá-metal
Počet najetých kilometrů: 22x.xxx - jezdi, takze pribyvaj
Stav vozidla: nebourané, původní lak, garážované
Platnost STK: 10/11
Cena: 180.000,-
Popis výbavy: 8x airbag, ABS, DCS, PDC, 4x el. okna, šíbr, el. sklapěcí zrcátka, samozatmavovací zrcátka, el. stav. vyhřívaná sportovní kožená sedadla, el. stav. volant, kožený multifunkcní M volant, dvouzonová klima, tempomat, velká navi, TV (odblokovaná), vyvedené RCA do kastlíku - možnost připojení DVD apod., hi-fi soustava, dešťový senzor, M podvozek, automatické otvírání a zavírání kufru, hagusy, xenony, NT vc. hodin
Popis provedených oprav:
187.000 vyměněn olej a olejový filtr, rameno, silentblok na převodovce
193.000 vyměněny všechny zbývající filtry, přední brzdové destičky
199.000 vyměněn olej v převodovce a diferenciálu, nové pravé psaníčko, nataženy kabely z TV modulu do kastlíku spolujezdce
201.000 nechám vyměnit turbo, levé psaníčko (ty 18" je snad žerou), olej má ještě dvě oranžové kostičky
212.000 vyměněno turbo (v pořadí 3., následně vyměněn mechanik), olej, filtry
214.000 vrtané kotouče Zimmerman na obou nápravách, desky textar a brembo
216.000 dobra duse mi rozbila zrcatko - vymeneno a lakovane dvere v inveltu (uplne nahovno, zrcatko je tam jiny, nesklapeci, nezatmavovaci a lakovani je videt, takze to tam v pondeli vezu zpatky)
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:
nutné opravy: ani nic, ale dycky se něco najde
nedostatky: hotový věci budu umazávat - osekaná kapota (nechtěl jsem to lakovat, aby mě nikdo nenařknul z toho, že to bylo bourané, ale nelíbí se mi to, takže jí nechám nalakovat-fotodokumentace samozřejmostí), drobné šrámy po útoku nákupních vozíků na parkovišti (ač nerad, někdy s ní jet nakoupit musim-přes zimu by mělo být vyřešeno), přední nárazník nesedí, dostal několik ran o silnici a obrubníky, zadní nárazník má díru po tažnym, které tam bylo rok neofiko a bývalý majitel mi ho k tomu nedal, roztržená sedačka, vysvícený výbojky
Poznámka: auto jsem myl ručně, na myčce jsem byl jednou a po zjištění, že za 250 korun je to neumytý jsem automatický myčky zavrhnul, průměrná spotřeba na dálky při dodržování rychlostních limitů 6,5 l/100 km, průměrná spotřeba při dodržování mých limitů 9,1 l/100 km, prodávám, protože manželka už "svůj" automat má a já chci M5
Kontakt: mob. 732 201 994, ICQ 314-035-275
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.