Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E36 328i Touring+lpg
Zvažuji prodej,pokud bude zájem..
BMW E36 328i Touring
r.v.1996
tmavě modrá metaliza
najeto dle tacho:312XXXkm
stk:bude tento týden nová
výbava:el.okna a zrcátka,el.šíbr(2polohy),digi klima,2x airbag,nárazník M přední,mlhovky,radio,LPG mam na to papír,takže odborně montováno.výfuk supersprint,vrtané kotouče,čtecí lampičky,dark black folie,sky vak,
kola jsou tam 15ky telefony:)
pneu:195/55/15 předek i zadek cca 3-4mm
opravy+výměny:věci co sou nový tak max.měsíc na voze.chladič,přední čepy,tyčky stabliku,vzduchový filtr,olej+filtr,zadní pružiny,
před koupí vozu proběhla GO motoru,prováděli jí kamaradi,který se zabývají opravami BMW..po go najeto cca.3000km a vše ok.tepoval sem sedačky(byli fakt v dezolátnim stavu)
než se bmw prodá vyměním přední tlumiče a budu na něm stále pracovat.
k vozu:auto má sportovní pružiny,takže sedí parádně na silnici,vzhledově vypadá v dobrý kondici,koroze je jen na dveřích za řidičem dole podel prahu.pak jen trochu bublinky na víku ale lehce.myslel sem,že to udělam až po zimě,prahy jsou v pořádku.Co se laku týče tak se někdo podepsal na kapotě asi klíčem.nejspíš byto chtělo lak.chybí stahovačka u řidiče.
důvod prodeje:myslel sem,že mi nebude vadit,že je to touring ale nějak se vtom necejtim.nevypadá špatně,ale coupe nebo sedan bych bral víc
cena:88000,- na místě samozřejmě DOHODA na prodej určitě nespěcham
k vidění v Praze
tel.608138413
Mam dnešní fotky poprosim někoho o vložení..díky
OT povoleno,ptejte se na vše odpovim
BMW E36 328i Touring
r.v.1996
tmavě modrá metaliza
najeto dle tacho:312XXXkm
stk:bude tento týden nová
výbava:el.okna a zrcátka,el.šíbr(2polohy),digi klima,2x airbag,nárazník M přední,mlhovky,radio,LPG mam na to papír,takže odborně montováno.výfuk supersprint,vrtané kotouče,čtecí lampičky,dark black folie,sky vak,
kola jsou tam 15ky telefony:)
pneu:195/55/15 předek i zadek cca 3-4mm
opravy+výměny:věci co sou nový tak max.měsíc na voze.chladič,přední čepy,tyčky stabliku,vzduchový filtr,olej+filtr,zadní pružiny,
před koupí vozu proběhla GO motoru,prováděli jí kamaradi,který se zabývají opravami BMW..po go najeto cca.3000km a vše ok.tepoval sem sedačky(byli fakt v dezolátnim stavu)
k vozu:auto má sportovní pružiny,takže sedí parádně na silnici,vzhledově vypadá v dobrý kondici,koroze je jen na dveřích za řidičem dole podel prahu.pak jen trochu bublinky na víku ale lehce.myslel sem,že to udělam až po zimě,prahy jsou v pořádku.Co se laku týče tak se někdo podepsal na kapotě asi klíčem.nejspíš byto chtělo lak.chybí stahovačka u řidiče.
důvod prodeje:myslel sem,že mi nebude vadit,že je to touring ale nějak se vtom necejtim.nevypadá špatně,ale coupe nebo sedan bych bral víc
cena:88000,- na místě samozřejmě DOHODA na prodej určitě nespěcham
k vidění v Praze
tel.608138413
Mam dnešní fotky poprosim někoho o vložení..díky
Je LPG zapsáno v TP ? Jakej je to systém ? Kolik stálo ?13 píše:...LPG mam na to papír,takže odborně montováno.výfuk supersprint,vrtané kotouče,
Co konkrétně znamená GO motoru ?
Co všechno je výfuk Supersprint - celej, nebo jenom zadní díl,... ?
Vrtané kotouče - jak staré, značka, na všech 4 kolech, nebo jen přední ?
Jaké značky jsou nové díly ( tlumiče,.. ) ?
To, že byly sedačky "fakt v dezolátním stavu" nesvědčí o moc dobré péči předchozích majitelů.
lpg je zapsaný,kolik stalo netušim..
vrtaný kotouče sou na předku značku sem nezišťoval
nový díly,čepy ramen a tyčky stabliků od Delphi
to že sedačky byly v dezolátnim stavu,za to já nemůžu takže netušim na co auto bylo využíváno,já sem ho jen poopravil a vyčistil a udělal co bylo potřebný a co sem usoudil že je nutný udělat jako první..
go-těsnění v celym motoru,rovnaná a natlakovaná palice,vodní pumpa,chladič,termostat,olej,filtry
to že sedačky byly v dezolátnim stavu,za to já nemůžu takže netušim na co auto bylo využíváno,já sem ho jen poopravil a vyčistil a udělal co bylo potřebný a co sem usoudil že je nutný udělat jako první..
go-těsnění v celym motoru,rovnaná a natlakovaná palice,vodní pumpa,chladič,termostat,olej,filtry
Díky za odpověď.13 píše:lpg je zapsaný,kolik stalo netušim..
To LPG je sekvenční vstřikování, nebo je to podtalkový směšovač ?
Máš od toho LPG papír - jak se jmenuje ?
jak píšu,papír k lpg mám.bohužel se v tom nevyznam.plyn se napouští u hrdla na benzin takže to neni klasicky v nárazníku ale schovaný pod víčkem.myslim že to aspon nekazí dojem na první pohled..kouknu se co je v tom papíru napsaný jestli tam něco vyčtu.jak řikám s lpg nemám žádný zkušenosti.jezdim jen na benál a vyhovuje mi to 

Jak se jmenuje ten systém ?13 píše:já se v LPG fakt nevyznam.takže pokud to vyčtete s fotky jaký druh LPG to je tak mi to prosím napište.co vim je,že je to napojený zaspoda na vstřiky,ale nevim jestli to je tak u všeho nebo jen u nějakých aut na lpg
Aby to nakonec nebyl Viale vstřik kapalné báze plynu. Já tam ten směšovač moc dobře nevidím.
Mně už je to jedno. Každý systém LPG má nějakého výrobce a ten výrobce se nějak jmenuje13 píše:tak v techničáku to je zapsaný a na tom papíru o montáži je napsáno typ:NG-14 nic mi to neřiká tak nevim jestli vám to pomůže

Písmena NG by mohla znamenat, že to možná ani není LPG, ale CNG.