Přesné typové označení vozidla: BMW e46 330i
Druh karoserie: Sedan
Rok výroby: 6/2001
Objem válců: 2979 ccm
Výkon: 170 kW
Druh paliva: benzín
Barva: stříbrná met
Počet najetých kilometrů cca 137000 km
Stav vozidla: velmi dobrý, servisní knížka
Cena: 195000Kč
možná dohoda
Popis výbavy:
xenony, digi klima, PDC, el okna a zrcátka, CD changer, výhřev sedaček a zrcátek, tempomat, multifunkce na volantu, deštový senzor, 17 palec M kola,
Popis provedených oprav: za mě: čidlo polohy sací vačky, separátor olejových par, nějaké díly na podvozku - tyčky stabiku, silentbloky vepředu, vzadu, palivový filtr, olej a olejový filtr, kabinový filtr, přední kotouče, svíčky NGK a možná ještě něco, tad zrovna nevím , samozřejmostí je udělaná geometrie, a nová STK.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: za chvilku nové zadní pneu (přední bylo měněný nedávno), parkovací brzda zabírá trochu "nahoře". Zatím asi nic.
Auto prodávám, i když na to zrovna moc nespěchám, ale budu odejit z práce a časem bude spíš zátěží. Ted pendluju mezi Prahou a Mb, a pak mi bude auto na nic, a hlavně živit tohoto mazla taky nebude sranda.
Kontakt: +420723204918 horacek_martin@atlas.cz
Tady je pár foto, ale je lepší se na něj podívat osobně autem jezdím, v Praze jsem v Po a Út a v MB jsem středa - pátek, o víkendech po domluvě.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.