OT, ale když mě to vytáčí
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 330ci facelift ... FOTO/VIDEO
-
antik
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý je, že teď tady modi nefungujou aby smazali příspěvky některých koko*ů, kterým je do prodeje úplný hov*o...
ale když jsem tady psal já příspěvek, že auto i majitele znám a až na tyhle výstřelky a la kruháč se o auto stará dobře, tak to bylo do druhýho dne smazaný jako OT... tak kde je chyba?
I kdyby auto fanny prodával za mega, tak to každýmu, kdo o auto nemá zájem, může být jedno, ne?
ale když jsem tady psal já příspěvek, že auto i majitele znám a až na tyhle výstřelky a la kruháč se o auto stará dobře, tak to bylo do druhýho dne smazaný jako OT... tak kde je chyba?
I kdyby auto fanny prodával za mega, tak to každýmu, kdo o auto nemá zájem, může být jedno, ne?
Presne tak, ja jsem proto, aby se nic nemazalo, koneckoncu, vaznej zajemce uz si to snad nejak prebrat dokaze...Addis píše:to není inzerát na tipcars.cz, ale na bmwklubu ... v rubrice FÓRUM ... a všichni víme k čemu je ono FÓRUM primárně určeno... nechápu proč je to tady tak agresivní, objektivní kritika je potenciálnímu neznalému kupci velmi k dobru..
-
drakulavladimir