Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prodám žlutou E30 325i Coupe (Dříve TOP)
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze auto je k dispozici, ke stavu po zime: praskly spojkovy lanko (mozna neco horsiho), nema STK, misty praskly lak (majitel prede mnou ho udelal blbe) a je potreba nova baterka. Auto k odvezeni jedine na vozejku, bohuzel na to nemam cas. CENA 30tis bez kol, 45tis s kolama.
Vazni zajemci volat na 723 065 284
Vazni zajemci volat na 723 065 284
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tedka nepojizdny , noty v prdeli , stav tragickejDAVe píše:takze mozna i prepsat celej nazev inzeratu na nepojizdny bez papiruhatas3 píše:Ano spravne, nejake aktualni fota a chtelo by zminit ze je to na papirech z BMW E21...misto TOP!
![]()

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
No to rozhodně ....Pů píše:Chtělo by to aktuální fotky, protože auto vypadá naživo... úplně jinakMichadelik píše:Aktuální fotky??

Matty, těch 30k není ještě konečná cena ...

Opravdu by to chtělo akt. FOTO, tyhle opravdu neodpovídají realitě...

-
- Kontaktovat uživatele:
Az budu mit cas na aktualni fotky, tak je sem dam. Pred rokem a pul to auto bylo takovy jaky je v inzeratu, ted je to bohuzel tak jak pisete. NIKOMU necpu ze je top. Kdo ho chce, tak prijede, nejak se dohodnem a auto si odveze.
Taky jsem si myslel, ze spojka je hydraulicka, ale bylo mi receno ze u r.v.87 prej ne. A hlavne kdyby byla vytekla kapalina z hydrauliky, tak nefungujou ani brzdy, ne? Nevim, ptam se...??? Nekamenujte me
Taky jsem si myslel, ze spojka je hydraulicka, ale bylo mi receno ze u r.v.87 prej ne. A hlavne kdyby byla vytekla kapalina z hydrauliky, tak nefungujou ani brzdy, ne? Nevim, ptam se...??? Nekamenujte me

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Já tam jel jen 170 km ..David3 píše:Tak to je hnus velebnostiDAVe píše:takze mozna i prepsat celej nazev inzeratu na nepojizdny bez papiruhatas3 píše:Ano spravne, nejake aktualni fota a chtelo by zminit ze je to na papirech z BMW E21...misto TOP!
![]()
![]()
Přesně pro takové auta se vyplatí jet přes celou republiku