Předmět: BMW 525tds E34 sedan
Přesné typové označení vozidla: BMW 525tds E34
Druh karoserie:sedan
Obsah: 2 503 ccm
Rok výroby: 1995
Výkon: 105KW
Druh paliva: Nafta
Barva: Arktic silber metalic - stříbrná
Počet najetých kilometrů 440440km (jedno z mála nestočených poctivých km..)
Stav vozidla: Dobrý - není to top stav! Ale není to rozhodně žádnej vrak!!
Platnost STK: 04/2011
Cena: 39.000Kč
Popis výbavy: abs, airbag, el. okna přední, el. šíbr dvoupolohový, el. zrcátka, centrál, kožené sedačky, kožený volant, tempomat, malý BC, roletka zadního okna, alu 17, zatmavená skla..
Popis provedených oprav: !NOVÉ vstřikovací čepradlo(zatím najeto cca 8000km!! Nové tlumiče zadní (KYB) + dorazy(FEBI) + orgio pružiny BMW, silenbloky zadní nápravy(FEBI), nové žhavící svíčky, napínák klinového řemene, dělanej komplet výfuk, kotouče a desky předek + zadek (TRW), olej v diferenciálu, olej v převodovce, olej v motoru + olej a vzduch filtr + palivový ...
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: ... na předku spodní zadní rameno je potřeba vyměnit a spojovačku + čep ještě bouchá někde předek...+ nějaký ďupky...
Kontakt: buď SZ , nebo 775/639997
Poznámka : starty studený teplý samozřejmě na drc, absolutně nekouří, nežere olej ani vodu a halvně jede krásně,motor paráda! Co se týče koroze - minimum...rez žádná, pouze pár puchýřků..možná výměna za jiné BMW + muj doplatek!
Foto :
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e34 525tds sedan krasavec
-

Jo a ještě jsme zapomněl , že k autu je i tažný na 1900kg zapsaný v techničáku, ale sundal jsem ho. Každopádně k autu je.
- Přílohy
-
- Nové čerpadlo
- ČERPADLO.JPG (89.31 KiB) Zobrazeno 2464 x
-
- tyhle kola mám taky ještě jsou to 16tky
- 5.JPG (75.45 KiB) Zobrazeno 2464 x
-
- Kontaktovat uživatele:
můžu poprosit o víc fotek i interiéru na mkosmi@centrum.cz jo a ještě odkud jsi?
čus, klima tam tedy není?
můžeš mi kdyžtak poslat více foto? klidně do mailu?
Fipo.Sevcik@seznam.cz
díky...

Fipo.Sevcik@seznam.cz
díky...
-
čus já ty fotky upnu sem...ale musím je nejdřív udělat..mám jen starý..na starých kolech a bez folii...interier je taky trochu jinej zas...takže to sme lupnu potom...mám auto ještě do konce června možnost garážovat, takže do te doby ho chci prodat, venku nehcci aby stálo..Fipo píše:čus, klima tam tedy není?![]()
Fipo.Sevcik@seznam.cz
díky...
Ne, klima není to bych ju tam samozřejmě vepsal...