Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW M5 e39
Přesné typové označení vozidla: e39 M5
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 2000
Objem válců: 4941cm
Výkon: 294
Druh paliva: benzin
Barva: modrá metalíza
Počet najetých kilometrů: 200000km
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 12/2010
Cena: 199000
Popis výbavy: kůže+alcantara, 10 airbagů
Popis provedených oprav: nová spojka, kardan
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: brzdy chtějí brzy udělat, vodní pumpa
Kontakt: 739797517
Foto:
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 2000
Objem válců: 4941cm
Výkon: 294
Druh paliva: benzin
Barva: modrá metalíza
Počet najetých kilometrů: 200000km
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 12/2010
Cena: 199000
Popis výbavy: kůže+alcantara, 10 airbagů
Popis provedených oprav: nová spojka, kardan
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: brzdy chtějí brzy udělat, vodní pumpa
Kontakt: 739797517
Foto:
- Přílohy
-
- b51d4e627eddd2de5ce01313081cc9ab.jpg (45.26 KiB) Zobrazeno 4720 x
-
- a14e889e5cb4baac4e42d327c86a12ba.jpg (49.11 KiB) Zobrazeno 4720 x
-
- 047e1c82deabe37ef72ed198e826ce68.jpg (53.63 KiB) Zobrazeno 4720 x
-
- c29be4978bcb1791fa61b4e9115e5ea6.jpg (47.3 KiB) Zobrazeno 4720 x
-
Tak jestli berou lidi stav podle ceny auta, tak to me pos...r záda
Jestli někdo bude mit zajem, tak at se přijede podívat a posoudí sám. Prodává se už dlouho, bylo už i několik zájemců, jenže to byli lidi, který odradil obsah a spotřeba, viděli jen klasický auto se značkou bmw. Projel jsem se v autě a až na ty brzdy mi auto přijde ok. Sice nemám zkušenosti s M-kama ale dokážu posoudit stav auta-jakožto mechanik..Nikde nic nemlátí, motor má plynulej zátah, prostě je ok... nebudu to tady rozepisovat, jestli ho někdo bude chtít a ví co je to zač, tak za ty prachy je to dobrej kauf...Sorry jestli jsem někoho urazil, ale přijde mi to směšný, brát stav podle ceny. Ještě se nenašel nadšenec, kterej ví co chce...Obrázek si udělejte sami 

Ja se omlouvam, nechtel jsem nikoho urazit, nerikam ze je to auto spatne nevidel jsem ho, jen rikam ze cena je dost nizka. Jestli se nekdo pojede podivat tak poreferujteProspeedy píše:A pro takový podobný nová cena: 350000,-Dally píše:Zkus hádat...rxxxr píše:by mě zajímalo v jakym je stavu za ty prachy..... sry za OT
Však já se nezlobím, jen jsem napsal reakci jak to mě vyznělo
Cena je to nízká, kdybych prodal svoje auto, tak ho beru hned, jenže mam momentláně z mýho auta pojízdnou kasičku a dávat pryč ho nechci.. Přijedte se podívat a uvidíte. Majitel začínal s cenou hodně vysoko a toto je cena pod kterou už nehodlá jít, tod vše co vím 

Hele paneProspeedy píše:A pro takový podobný nová cena: 350000,-Dally píše:Zkus hádat...rxxxr píše:by mě zajímalo v jakym je stavu za ty prachy..... sry za OT

napiš jasně KOLIK to má doopravdy najeto (jinde to inzerujete se 100tis. KM

ukaž chyby z diagnostiky, a pak si tady fuckuj koho chceš.
Silácký řeči umí každej. Realita je jasná. Už podle tvého chování mi je jasný, jaká sorta lidí jseš.
Chtěl jsem být zticha, ale ten

nechápu proč se do těch inzerátů museji lidi srát když to nechtěj koupit a nic o dané věci neví!! vážný zájemce zvedne prdel a dojede se podívat sám a sám si udělá názor!! nikdo o tom nic neví a každý je odborník, vyndejte si hlavy s prdele a zeptejte se sami sebe jestli by se vám líbilo kdyby někdo ryl do vašeho inzerátu 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to jo kdyby chtel ojebavat (umyslne) , ale jestli je tu nekdo mechanik z fotek tak teda ste borci hosiRedBaron píše:Za prvé je to diskusní fórum a za druhé zdravá debata o autě je přínosem pro kupce. Nejen prodávající má právo mluvit...

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
O tobě si myslím svoje a tvejma kidama mě nenas..eš.. To že to inzerujou s 95tis. vim taky, napsal jsem skutečnej stav, kterej si pamatuju s projíždky (cca 6měsíců zpětně) To že to stáhli jsem věděl a i kdybych to nevěděl, tak napíšu jak to je a taky proto jsem to napsal. Já osobně se těch km nebojim.. A co se týče toho lakování- je to stříkaný do hrany kolem dokola. A důvod?? VANDALISMUS- celý auto bylo obtáhlí klíčem dokola a byly rozmlácený lampy. Z němec se to přitáhlo vcelku, jen spojka byla KO.. Takže pro lidi co mají o auto ZÁJEM tak at neváhají a přijedou se podívat.Dally píše:Hele paneProspeedy píše:A pro takový podobný nová cena: 350000,-Dally píše: Zkus hádat...,
napiš jasně KOLIK to má doopravdy najeto (jinde to inzerujete se 100tis. KM) a jak to bylo bouraný (že je to stříkaný poznám i z těch blbejch fotek),
Silácký řeči umí každej. Realita je jasná. Už podle tvého chování mi je jasný, jaká sorta lidí jseš.
Chtěl jsem být zticha, ale tenmě nas***.
Dally: z pár řádků dokážeš vyčíst jaká jsem sorta lidí...hm, jsi borec

No, a pak čemu má člověk věřit...Prospeedy píše:O tobě si myslím svoje a tvejma kidama mě nenas..eš.. To že to inzerujou s 95tis. vim taky, napsal jsem skutečnej stav, kterej si pamatuju s projíždky (cca 6měsíců zpětně) To že to stáhli jsem věděl a i kdybych to nevěděl, tak napíšu jak to je a taky proto jsem to napsal. Já osobně se těch km nebojim.. A co se týče toho lakování- je to stříkaný do hrany kolem dokola. A důvod?? VANDALISMUS- celý auto bylo obtáhlí klíčem dokola a byly rozmlácený lampy. Z němec se to přitáhlo vcelku, jen spojka byla KO.. Takže pro lidi co mají o auto ZÁJEM tak at neváhají a přijedou se podívat.Dally píše:Hele paneProspeedy píše: A pro takový podobný nová cena: 350000,-,
napiš jasně KOLIK to má doopravdy najeto (jinde to inzerujete se 100tis. KM) a jak to bylo bouraný (že je to stříkaný poznám i z těch blbejch fotek),
Chtěl jsem být zticha, ale tenmě nas***.
Dally: z pár řádků dokážeš vyčíst jaká jsem sorta lidí...hm, jsi borec
Tady na klubu se vyplatí při prodeji UPŘÍMNOST

Doufám, že to inzerent pochopil.
Zájemcům jsem službu udělal.
Nevim co to má znamenat, nic jsem netajil. Bližší info o autě a stavu se zájemce dozví osobně. 10let starý auto asi nebude bez škrábanečku.. Bouraný nebylo, tak nevim o co jde??
Cena je více jak nízká, takže leštěnka to asi nebude. A když to někomu hrozně moc vadí, tak si leštěnku z auta udělá. Kosmetický vady na jízdní vlastnosti vliv nemaji a o to u tohoto auta asi jde. Krasavce si z toho udělá každej schopnější člověk, nic zásadního na autě není, co by se nedalo napravit..