Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 4,4iA, výměna možná
-
- Klubové ID: 1858
- Kontaktovat uživatele:
Přesné typové označení vozidla: BMW 540iA E39
Druh karoserie: Sedan
Obsah: 4,4i motor M62
Rok výroby: 07/1996
Výkon: 300 PS
Druh paliva: Benzín
Převodovka: automatická
Barva: cosmos schwarz metalic - černá
Počet najetých kilometrů 170 000km ( prověřeno v autorizovaném servise BMW )
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 07/2010
Popis výbavy:
PLNÁ výbava - naviga 4:3 + TV , telefon, vše v elektrice ( okna, zadní roletka, sedačky, šíbr, vyhřívané zpětné zrcátka), 4x Airbag, dvouzonova klima, výhřev sedaček, tmavě fialová kůže, obložení CARBON folie (dveře, kolem navigy, kolem řadičky atd ... ), multifunkční volant + výškově nastavitavitelný, BC malý i velký (spotřeba, dojezd atd ...) , tempomat, sklopitelné zadní sedačky, v kufru měnič na 6CD, zadní parkovací senzory a další ...
original M5 E39 kola 18, předek má M5 nárazník, carbonové ledvinky (facelift) + mračítka, světla facelift HELLA - angel eyes, xenony ... děsná kočka, zadek origo. Carbon-silver emblémy.
motor šlape parádně bez dalších jiných zvuků.
Spotřeba podle stylu jízdy, ale já osobně jezdím
kombinovaně 11-12 l/100, dlouhé tratě 9 l /100 sport 13+
Popis provedených oprav: nové katalyzátory BOSAL, nové svíčky, po výměně náplní, nový termostat, zadní kotouče + destičky, rozvody, filtry,nové těsnění pod ventily, nový servo olej ATF Dexron II ...
nyní je auto bez větších investic
Všechny díly obejdnány v BMW Olomouc ...
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: vypadává navigace (zřejmě nový modul nebo měnič)
Ještě něco málo k historii, auto bylo před 5-ti lety dovezeno z D, poté majitel z Prahy, který s ním za 4 roky najezdil 30 tis. km. Poté já. K autu je i ukončená serviska a plno dalších dokladů. Auto nebylo v minulosti bourané - původní lak.
Kontakt: ericV8@seznam.cz ICQ: 139033089
Auta bych se nezbavoval, ale už ho tolik nevyužiji jak jsem si představoval. Jezdím teď s E60. Rád bych ho prodal někomu, kdo se o něj bude starat tak jak má ...
EDIT: Auto bylo před 14-ti dny v BMW Olomouc na diagnostice. Hlásilo to jen jednu chybu a to, že je špatný termostat, který už je vyměněný ...
Druh karoserie: Sedan
Obsah: 4,4i motor M62
Rok výroby: 07/1996
Výkon: 300 PS
Druh paliva: Benzín
Převodovka: automatická
Barva: cosmos schwarz metalic - černá
Počet najetých kilometrů 170 000km ( prověřeno v autorizovaném servise BMW )
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 07/2010
Popis výbavy:
PLNÁ výbava - naviga 4:3 + TV , telefon, vše v elektrice ( okna, zadní roletka, sedačky, šíbr, vyhřívané zpětné zrcátka), 4x Airbag, dvouzonova klima, výhřev sedaček, tmavě fialová kůže, obložení CARBON folie (dveře, kolem navigy, kolem řadičky atd ... ), multifunkční volant + výškově nastavitavitelný, BC malý i velký (spotřeba, dojezd atd ...) , tempomat, sklopitelné zadní sedačky, v kufru měnič na 6CD, zadní parkovací senzory a další ...
original M5 E39 kola 18, předek má M5 nárazník, carbonové ledvinky (facelift) + mračítka, světla facelift HELLA - angel eyes, xenony ... děsná kočka, zadek origo. Carbon-silver emblémy.
motor šlape parádně bez dalších jiných zvuků.
Spotřeba podle stylu jízdy, ale já osobně jezdím
kombinovaně 11-12 l/100, dlouhé tratě 9 l /100 sport 13+
Popis provedených oprav: nové katalyzátory BOSAL, nové svíčky, po výměně náplní, nový termostat, zadní kotouče + destičky, rozvody, filtry,nové těsnění pod ventily, nový servo olej ATF Dexron II ...
nyní je auto bez větších investic
Všechny díly obejdnány v BMW Olomouc ...
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: vypadává navigace (zřejmě nový modul nebo měnič)
Ještě něco málo k historii, auto bylo před 5-ti lety dovezeno z D, poté majitel z Prahy, který s ním za 4 roky najezdil 30 tis. km. Poté já. K autu je i ukončená serviska a plno dalších dokladů. Auto nebylo v minulosti bourané - původní lak.
Kontakt: ericV8@seznam.cz ICQ: 139033089
Auta bych se nezbavoval, ale už ho tolik nevyužiji jak jsem si představoval. Jezdím teď s E60. Rád bych ho prodal někomu, kdo se o něj bude starat tak jak má ...
EDIT: Auto bylo před 14-ti dny v BMW Olomouc na diagnostice. Hlásilo to jen jednu chybu a to, že je špatný termostat, který už je vyměněný ...
- Přílohy
-
- 540i_26_6_09 007.jpg (76.13 KiB) Zobrazeno 10388 x
-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Dy´t píše,že je to ověřený v autorizovaným servisu,tak nepruď,každej se nepotí stejně.Stejně jsou tyhledy prvotní znaky oježděnosti jak říká slavná " Máňa" nesměroplatný,já sám mám v autě vyměněnej volant za M-Packet,vypadá skoro jak novej a přitom mám najeto 240tis.km.Když bude tak vyhcanej,jak si myslíš,tak si koupí tenhle volant dnes už za 1500kč bez bagu nevošoupanej a ty poznáš prd.Směrodatný je ověření v autorizáku!FrANTOMAS píše:můj volant není takhle ošoupaný ani ve 210tis na E38.
sorry, ale to na 170 nevypadá
klíďo mě smažte za ot.
-
- Kontaktovat uživatele:
já se s nikým nehádám, jestli to má víc, byl jsem s autem v BMW Krotil Praha, když jsem to kupoval, měli ho tam hodinu. Načtení ukázalo správné číslo a mechanici se dívali jestli tam nejsou třeba nějaké známky po mechanickém páčení a bylo vše v poho. Říkali, že tam nikdo nebyl ...FrANTOMAS píše:ne úplně, jestli je to přeměněný v řídící jednotce, poznaj prd. Odhadneš nějaké opotřebení, stejně je zde ale milion faktorů. Kdo jezdí město má větší šunt než dálniční jezdci, apod. Volant se vyměnít dá. To je jasný.
Jinak každý má jiný pot, někdo agresivnější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
specializuji se pry uz nekolik let na E39, navic jsem tehdy byl v dalsich 3 BMW ... co vzpominam tak Bychl, pak jeste nejake dalsi 2. meli tenkrat plno, a dokonce me odkazali primo na Krotila. Takze tak. Jinak auto jsem mel i v BMW Horimex Olomouc na nacteni ... Rikam hadat se s nikym nebudu tvrdit na 100% ze to sedi. Ale nacto a zkontrolovano sem to mel 2×.KAMIL740 píše:Krotil neni autorizak ale banda pitomcu co spravujou bmw pozor na to![]()
![]()
Jinak o nekom rici ze je pitomec je fakt bezva ... Kazdy ma jiny nazor a kdyby ho sem mel kazdy psat, tak jsem zas nekde na strane 10. To si nech na politiku, dik.
ja te jenom upzornil na to ze Krotil neni autorizak kdyz pises ze to mas ovrene z autorizaku a rict o nekom ze je pitomc muzu protoze s nima mam osobni zkusenost tot vse NAZYVEJME veci spravnymi jmeny jinak je mi u prdel kolik ma auto najeto podle km se auto nekupuje preji brzky prodej jinak ti pomoct nemuzu
-
- Kontaktovat uživatele:
5 mesicu uplynulo a ty jsi mi medvidku upnul inzerat
mezi tim jsem se rozhodl, ze si auto necham, od unora rozebranej celej motor, vsechno se procistituje, veskere nove tesneni ( hlava, vana, saci atd...) takova mensi generalka motoru, co bylo potreba vymenit, je nove. Take naplne, svicky apod ... dostal Mkovej volant, facelift zadni lampy, ted zadni M5 naraznik vcetne 4 vyfuku. Naviga take funguje, nova ctecka. A dalsi veci ... Musim doplnit info do klubovek
kolik me to vsechno stalo ani radeji zverejnovat nebudu, to uz mi stejne nikdo nikdy nezaplati
ale naskytla se mi ted moznost M5, tak premyslim, ale za tento kocar 180 tis. niz nejdu, to si ho radeji necham.

ale naskytla se mi ted moznost M5, tak premyslim, ale za tento kocar 180 tis. niz nejdu, to si ho radeji necham.