Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E46 330d Touring,Navi,TV,telefon,polokůže,18,169000!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den , mé přítelkyně taťka prodává E46 330d touring .Auto je moc hezké s velmi dobrou výbavou.Celoročně garážované a pouze ručně myté.
První majitel v ČR , minulý rok doveženo z Německa.
Důvod prodeje: BMW X5 3.0d
Přesné typové označení vozidla: BMW 330 D
Druh karoserie: Kombi
Rok výroby: 2000
Objem válců: 2926
Výkon: 135 kW
Druh paliva: nafta
Barva: stříbrná
Počet najetých kilometrů: 170 000
Stav vozidla: ojetý
Platnost STK: 2010
Popis výbavy: Sport. Úprava AC Schnitzer, pětistupňový manuál, automatická Klima, rádio, CD (měnič na 6 CD+DVD navigace), TV, telefon, navigace 4:3,polokůže, el. šíbr, senzor deště, multifunkční volant, el. zrcátka + 4 okna, tempomat, muzika Harman Kardon, alu kola BMW M-packet,nové pneu 250/40/18“,xenony,tónovaná skla, tažné zařízení,loketní opěrky atd.
Popis provedených oprav: žádné
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné
Kontakt: Zrůst Kamil 728 055 540
Foto: http://zdenekbures.rajce.idnes.cz/BMW330d/#album
Cena: 169 000 Kč !!!
První majitel v ČR , minulý rok doveženo z Německa.
Důvod prodeje: BMW X5 3.0d
Přesné typové označení vozidla: BMW 330 D
Druh karoserie: Kombi
Rok výroby: 2000
Objem válců: 2926
Výkon: 135 kW
Druh paliva: nafta
Barva: stříbrná
Počet najetých kilometrů: 170 000
Stav vozidla: ojetý
Platnost STK: 2010
Popis výbavy: Sport. Úprava AC Schnitzer, pětistupňový manuál, automatická Klima, rádio, CD (měnič na 6 CD+DVD navigace), TV, telefon, navigace 4:3,polokůže, el. šíbr, senzor deště, multifunkční volant, el. zrcátka + 4 okna, tempomat, muzika Harman Kardon, alu kola BMW M-packet,nové pneu 250/40/18“,xenony,tónovaná skla, tažné zařízení,loketní opěrky atd.
Popis provedených oprav: žádné
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné
Kontakt: Zrůst Kamil 728 055 540
Foto: http://zdenekbures.rajce.idnes.cz/BMW330d/#album
Cena: 169 000 Kč !!!
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda_8 píše:aktuál
na fotce 3519 svítí airbag ? je to jen vyfocené hned po zapnutí klíče nebo skutečně svítí. Bylo auto bourané?

-
- Kontaktovat uživatele:
Airbag svítí , je to myslím dečka v sedačce spolujezdce , když to přítelkyně luxovala , tak to asi promáčkla kolenem , ale airbag vystřelen nebyl.U mýho auta třeba taky svítí a je to patrola , na navíjení pásu..Diagnostika mi to smaže a je klid.. Jinak bylo to nedobržděný , ale to skoro nic není, může se to celý projít , zkontrolovat , a prohlídnout!btw . pocit , že auto nebylo bouraný tady má asi hodně lidí , opak je pravdou ... Auto je ve skvelé kondici a ta cena tomu odpovídá !
Nejsem majitel auta , takže pokud máte otázky zeptejte se přímo jeho , já to sem jen vložil , takže nevím všechny odpovědi
Auto je v dobrém stavu , kdo přijde , uvidí projede se a může jet domu, není s ním vůbec žádný problém , když jsem ho chtěl koupit , neprodával ho , tak jsem si koupil 323Ci , jinak bych ho už měl sám..

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda_8 píše:Airbag svítí , je to myslím dečka v sedačce spolujezdce , když to přítelkyně luxovala , tak to asi promáčkla kolenem , ale airbag vystřelen nebyl.U mýho auta třeba taky svítí a je to patrola , na navíjení pásu..Diagnostika mi to smaže a je klid.. Jinak bylo to nedobržděný , ale to skoro nic není, může se to celý projít , zkontrolovat , a prohlídnout!btw . pocit , že auto nebylo bouraný tady má asi hodně lidí , opak je pravdou ... Auto je ve skvelé kondici a ta cena tomu odpovídá !Nejsem majitel auta , takže pokud máte otázky zeptejte se přímo jeho , já to sem jen vložil , takže nevím všechny odpovědi
Auto je v dobrém stavu , kdo přijde , uvidí projede se a může jet domu, není s ním vůbec žádný problém , když jsem ho chtěl koupit , neprodával ho , tak jsem si koupil 323Ci , jinak bych ho už měl sám..
OK zvažuji výlet (odrazuje mne jen ta stříbrná barva), ale info nutné opravy/nedostatky "žádné" mi nepřipadá až tak seriozní

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj , no tak nedostatky a nutné opravy neberu jako olej , a spotřební věci , který každý mění automaticky , ale "NUTNÉ" nedostatky tam nejsou , zkus zavolat a zeptej se na co chceš , než aby jsi hledal chyby , tady nic nenajdeš , pokud jsi někdy kupoval auto , tak to snad řešíš na místě a prohlídneš si to ,projedeš se ne ? Auto je v pořádku , projedeš se a můžeš si to rovnou odvízt , je skoro každodenně v provozu a je v dobrý kondici!V pátek odlítají na týden na dovolenou , tak mu bud zavolej a dohodni se přímo s ním nebo mu to můžu říct já.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Rower píše:pocit, že auto nebylo bouraný tady má asi hodně lidí , opak je pravdou ...
čili jsi potvrdil, že bylo bouraný
Možná jsem se špatně vyjádřil a vyznělo to na tohle auto , ale když si to přečteš , mluvil jsem o autě jako takovém , fiktivním , až ted jsem měl čas si to přečíst , přece tady nebudu psát , že si lidi myslej , že auto nebylo bouraný , ale ono bylo