Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E46 330d Touring,Navi,TV,telefon,polokůže,18,169000!!!

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Zdenda_8 »

Dobrý den , mé přítelkyně taťka prodává E46 330d touring .Auto je moc hezké s velmi dobrou výbavou.Celoročně garážované a pouze ručně myté.
První majitel v ČR , minulý rok doveženo z Německa.

Důvod prodeje: BMW X5 3.0d

Přesné typové označení vozidla: BMW 330 D

Druh karoserie: Kombi

Rok výroby: 2000

Objem válců: 2926

Výkon: 135 kW

Druh paliva: nafta

Barva: stříbrná

Počet najetých kilometrů: 170 000

Stav vozidla: ojetý

Platnost STK: 2010

Popis výbavy: Sport. Úprava AC Schnitzer, pětistupňový manuál, automatická Klima, rádio, CD (měnič na 6 CD+DVD navigace), TV, telefon, navigace 4:3,polokůže, el. šíbr, senzor deště, multifunkční volant, el. zrcátka + 4 okna, tempomat, muzika Harman Kardon, alu kola BMW M-packet,nové pneu 250/40/18“,xenony,tónovaná skla, tažné zařízení,loketní opěrky atd.

Popis provedených oprav: žádné

Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné

Kontakt: Zrůst Kamil 728 055 540

Foto: http://zdenekbures.rajce.idnes.cz/BMW330d/#album

Cena: 169 000 Kč !!!
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zdenda_8 »

aktuál :twisted:
Huska
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Huska »

Zdenda_8 píše:aktuál :twisted:

na fotce 3519 svítí airbag ? je to jen vyfocené hned po zapnutí klíče nebo skutečně svítí. Bylo auto bourané?
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MartyE30 »

Huska píše:
Zdenda_8 píše:aktuál :twisted:

na fotce 3519 svítí airbag ? je to jen vyfocené hned po zapnutí klíče nebo skutečně svítí. Bylo auto bourané?

Kontrolka svítí i na fotce 3515 a nesedí kapota( levá strana nedosahuje a pravá přesahuje).
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zdenda_8 »

Airbag svítí , je to myslím dečka v sedačce spolujezdce , když to přítelkyně luxovala , tak to asi promáčkla kolenem , ale airbag vystřelen nebyl.U mýho auta třeba taky svítí a je to patrola , na navíjení pásu..Diagnostika mi to smaže a je klid.. Jinak bylo to nedobržděný , ale to skoro nic není, může se to celý projít , zkontrolovat , a prohlídnout!btw . pocit , že auto nebylo bouraný tady má asi hodně lidí , opak je pravdou ... Auto je ve skvelé kondici a ta cena tomu odpovídá ! :wink: Nejsem majitel auta , takže pokud máte otázky zeptejte se přímo jeho , já to sem jen vložil , takže nevím všechny odpovědi :wink: Auto je v dobrém stavu , kdo přijde , uvidí projede se a může jet domu, není s ním vůbec žádný problém , když jsem ho chtěl koupit , neprodával ho , tak jsem si koupil 323Ci , jinak bych ho už měl sám..
Huska
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Huska »

Zdenda_8 píše:Airbag svítí , je to myslím dečka v sedačce spolujezdce , když to přítelkyně luxovala , tak to asi promáčkla kolenem , ale airbag vystřelen nebyl.U mýho auta třeba taky svítí a je to patrola , na navíjení pásu..Diagnostika mi to smaže a je klid.. Jinak bylo to nedobržděný , ale to skoro nic není, může se to celý projít , zkontrolovat , a prohlídnout!btw . pocit , že auto nebylo bouraný tady má asi hodně lidí , opak je pravdou ... Auto je ve skvelé kondici a ta cena tomu odpovídá ! :wink: Nejsem majitel auta , takže pokud máte otázky zeptejte se přímo jeho , já to sem jen vložil , takže nevím všechny odpovědi :wink: Auto je v dobrém stavu , kdo přijde , uvidí projede se a může jet domu, není s ním vůbec žádný problém , když jsem ho chtěl koupit , neprodával ho , tak jsem si koupil 323Ci , jinak bych ho už měl sám..

OK zvažuji výlet (odrazuje mne jen ta stříbrná barva), ale info nutné opravy/nedostatky "žádné" mi nepřipadá až tak seriozní :-(
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zdenda_8 »

Ahoj , no tak nedostatky a nutné opravy neberu jako olej , a spotřební věci , který každý mění automaticky , ale "NUTNÉ" nedostatky tam nejsou , zkus zavolat a zeptej se na co chceš , než aby jsi hledal chyby , tady nic nenajdeš , pokud jsi někdy kupoval auto , tak to snad řešíš na místě a prohlídneš si to ,projedeš se ne ? Auto je v pořádku , projedeš se a můžeš si to rovnou odvízt , je skoro každodenně v provozu a je v dobrý kondici!V pátek odlítají na týden na dovolenou , tak mu bud zavolej a dohodni se přímo s ním nebo mu to můžu říct já.... :wink:
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zdenda_8 »

Rower píše:pocit, že auto nebylo bouraný tady má asi hodně lidí , opak je pravdou ...

čili jsi potvrdil, že bylo bouraný :lol:

Možná jsem se špatně vyjádřil a vyznělo to na tohle auto , ale když si to přečteš , mluvil jsem o autě jako takovém , fiktivním , až ted jsem měl čas si to přečíst , přece tady nebudu psát , že si lidi myslej , že auto nebylo bouraný , ale ono bylo :D :D co to je ? :D nebylo to myšlený vůbec na tohle auto , ale spíš na celou čr a nemyslím pouze BMW, nejednou jsem viděl a nebo slyšel jak někdo říká auto nebylo bouraný nebo já mám nebouraný auto a pak mu v servise řeknou , že to bylo střelený brutálně na pravej bok atd , prostě mi to přijde jako placebo efekt , že si lidi myslej , jaký mají káry, přitom mají třeba totálku a zjistí se to až důkladnou prohlídkou .. Myslím si , že hodně aut co jezdí v čr jsou prostě opravovaný , jsou to mimo jiné běžné taktiky bazarů a automechaniků, tohle auto se neprodává z toho důvodu , že se toho chce zbavit , že to je mr-ka , ale protože už má zamluvenou X5 , tak nevím co se tady řeší , tady v každým inzerátu si čteš pouze kritiku lidí , co o auto vlastně ani nemají zájem a spíš jen hledají chyby v textu...Jak už jsem psal auto bylo tuknutý LEHCE na předek , nedobržděním!Tak budto VOLEJTE majiteli nebo se mě ptejte na věci co můžu vědět , jelikož jsem s tím jel párkrát..Ten komu se auto líbí se přijede podívat a prohlídne si to a projede se a ne , že bude psát na netu a hledat tady chyby v textu , to mi přijde fakt trapný...Na autě nikde nic nebouchá , nijak se nechová zvláštně , drží otáčky , nepřehřívá se , prostě je v dobrým stavu howgh
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zdenda_8 »

aktuál , možná menší sleva , DOHODA ! 8)

MOD Becx: Promazáno OT. :)
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zdenda_8 »

Aktuál , dohoda :)
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zdenda_8 »

Sleva na 169 000!!!!Aktuál
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Zdenda_8 »

Kdyby to byla 4 kolka tak se neprodává , ale chce X5 4 kolku , protože jezdí hodně na hory do alp atd , jen kvuli tomu se prodává , když vidím , jak ceny padají , tak je mi z toho špatně , minulej rok jí koupil za 260 000
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Zdenda_8 »

Aktuální , asi není ta správná doba na prodej :)
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Zdenda_8 »

Aktuál , cena je sražená opravdu na minimum..............
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zdenda_8 »

Aktuál , pujde bohužel do autobazaru...Kdyby někdo chtěl se podívat , řeknu mu , kde bude ... :?
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Zdenda_8 »

Tak Bavoráček je prodanej , šel za 155 , majiteli bude sloužit dobře , byl to fakt dobrej kousek , škoda , že nešel na klub , aspon bych viděl , jak dál šlape.Prosím admina o smazání inzerátu..
Odpovědět