Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw 528i touring-mozno vymena za e38
Přesné typové označení vozidla:Bmw e39-528i
Druh karoserie:touring
Rok výroby:11/97
Objem válců:2795ccm
Výkon:142kW
Druh paliva:benzin
Barva:stribrna
Počet najetých kilometrů-300000
Stav vozidla:velmi dobry
Platnost STK:2010
Cena:150000kc - rychle,dohoda jista
Popis výbavy:M paket,Xenony,multifunkcni volant,klima,destak,8 airbag,vyhrivanae sedacky,zatmavovaci zrcatka,telefon
Popis provedených oprav:Komplet brzdy Zimmermann,nové měchy,nový HL brzdový válec,nové tlumiče,nová spojka,nová aku,přední a zadní faceliftová světla(origo BMW),homologované folie atd...
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: ---
Kontakt:776 307 618
Foto:...více foto mailem
Druh karoserie:touring
Rok výroby:11/97
Objem válců:2795ccm
Výkon:142kW
Druh paliva:benzin
Barva:stribrna
Počet najetých kilometrů-300000
Stav vozidla:velmi dobry
Platnost STK:2010
Cena:150000kc - rychle,dohoda jista
Popis výbavy:M paket,Xenony,multifunkcni volant,klima,destak,8 airbag,vyhrivanae sedacky,zatmavovaci zrcatka,telefon
Popis provedených oprav:Komplet brzdy Zimmermann,nové měchy,nový HL brzdový válec,nové tlumiče,nová spojka,nová aku,přední a zadní faceliftová světla(origo BMW),homologované folie atd...
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: ---
Kontakt:776 307 618
Foto:...více foto mailem
- Přílohy
-
- 26082009178.jpg (16.91 KiB) Zobrazeno 6765 x
-
-
- Kontaktovat uživatele:
mozna tam v roce 1998 byl, nez ho nekdo rozbil.... nebo je tam podle VIN treba M volant a nekdo si to spatne vylozil a "udelal" z toho M-paket...ROBi píše:Zklamu tě, ale Mpaketový nárazník to není ani zdaleka a jestli to opravdu v roce 1998 byl, tak je to pro mě novinka, která mě dost silně zarážíje to prostě seriový nárazník 5er...
přesně tak to bude, mimo jine to tak dělá 90% znalých čechů. Někde na autě najdou byť nalepený znáček M a je to hned MpaketRuDoSh píše:mozna tam v roce 1998 byl, nez ho nekdo rozbil.... nebo je tam podle VIN treba M volant a nekdo si to spatne vylozil a "udelal" z toho M-paket...ROBi píše:Zklamu tě, ale Mpaketový nárazník to není ani zdaleka a jestli to opravdu v roce 1998 byl, tak je to pro mě novinka, která mě dost silně zarážíje to prostě seriový nárazník 5er...

mozna to tak delaj znaly cesi,ale ja mezi ne nepatrim.podle vin je to M-paket a myslim ze v BMW by nekecalimagic píše:přesně tak to bude, mimo jine to tak dělá 90% znalých čechů. Někde na autě najdou byť nalepený znáček M a je to hned MpaketRuDoSh píše:mozna tam v roce 1998 byl, nez ho nekdo rozbil.... nebo je tam podle VIN treba M volant a nekdo si to spatne vylozil a "udelal" z toho M-paket...ROBi píše:Zklamu tě, ale Mpaketový nárazník to není ani zdaleka a jestli to opravdu v roce 1998 byl, tak je to pro mě novinka, která mě dost silně zarážíje to prostě seriový nárazník 5er...