malej dotaz jakpak to že je vidět šíbrem do vnitř??to je normal?a pokud by bylo možný fotku předního pravého lemu a kola ,spolujezdcova strana.a stejná strana zadek??pokud ne tak ne..
přeji ůspěšný prodej...
dík, šíbrem jde vidět dovnitř protože je otevřenej ne?radokrno píše:noty jo něco takovýho potřebuju ale v této konkurenci se mi nedaří prodet cupátko..ale uvidime,..pěkná pětule
malej dotaz jakpak to že je vidět šíbrem do vnitř??to je normal?a pokud by bylo možný fotku předního pravého lemu a kola ,spolujezdcova strana.a stejná strana zadek??pokud ne tak ne..
přeji ůspěšný prodej...
Čus, hele někdo mi inzerát aktualizoval, jinak já ho teďka nenabízel. Auto jsem nabízel ještě před prázdninama...od té doby denně jezdím,aktuálně mám najeto něco přes 440 000km, jsou tam nový tapecy s dřevěným obložením, a nová roletka zadního okna, nový zadní destičky, novej olej 10w 40, olejový filtr, vzduchovej filtr, olej v převodovce a olej v diferencíálu, nový žhavící svíčky + plus natřel sem spodek tlumexem proti korozi. . . . teďka jsem koupil golfa tak bawko dávám na zimu do garáže přes zimu s ním nejezdím a dávám ho do kupy.. a podle toho taky vypadá.bajza píše:čau za 34000 kč ho koupím,jsem z Prostějova a ty?