Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Hliníkové interiérové lišty do E90 s 12V zásuvkou

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ROBi »

Prodám mé původní interiérové lišty z BMW E90. Netuším, zda sedí i do E91. Jedná se o celohliníkové (ne plastové s imitací hliníku) lišty - i na váze je poznat, že se nejedná o plast s lehkým žíháním - viz foto, pro auta s ovladačem iDrive. Nejsou tak obvyklé jako základní, v autě vypadají hodnotněji. Bohužel, stav není 100%, proto jsem je z auta vyndal, ale někomu posloužit určitě můžou - buď mu nebudou vadit vady a nebo je použije na potažení folií apod. Jedná se hlavně o dekor u řidiče ve dveřích (v autě se asi dříve vozil nějaký psík, co se rád tlapkama opíral zrovna o tuto lištu a udělal na ní drápky záseky, nebo to může být od prstenů, ale to se mi moc nezdá), ostatní lišty jsou v pohodě, opotřebované tak nějak normálně. Vše je vidět na fotkách níže.

Kaslík před řadičkou má zabudovanou 12V zásuvku, stačí připojit do auta a funguje.

Vzhledem k tomu, že se nejedná o plastové základní lišty a díky 12V zásuvce bych si i vzhledem ke stavu představoval 1900 Kč (na bazoši jsou teď na prodej ty stejné za 4500 Kč).

Ideální by bylo předání osobně někde po cestě Kyjov - Brno, popř. v pátek 4.10. jedu směrem na Prahu a 5.10. brzy ráno směrem Praha - Mnichov. V případě zaslání poštou by se připočítávalo poštovné a poslal bych pouze při platbě předem, dobírka ne.

Více info sem, do SZ nebo na mail roberthlava(zavinac)email.cz.

Foto:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ROBi »

Up
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ROBi »

Uklizel jsem v garazi a listy prekazi. Sleva na 1500 Kc!
Odpovědět