Neco pribylo do seznamu,tak kdyby mel nekdo zajem,dejte vedet a nejak se domluvime:
Zanovni lesticka Makita 9227cb s veskerym kompletnim prislusenstvim vcetne krabice,ktera byla pouzita 2x a cemuz odpovida i celkovy stav - jako nova.
Stari je cca 2 mesice a samozrejmosti je i doklad o koupi.
Duvod prodeje je ten,ze na poslednich 6 aut jsem dostal lesticku od Festool na kterou jsem si tak zvykl,ze mi nakonec zustala,ale co nevidet bude take k prodeji - nezbyva volny cas.
Cena je 5800kc - k jednani.
1x pouzity tepovac Karcher SE 4001 s veskerym prislusenstvim + dokupovany orig. nastavec pro mene pristupna mista.
Stav noveho,samozrejmosti doklad o koupi,stari necele 2 mesice.
Bral jsem ho jako zalozni variantu k Puzzi a hodne me prekvapilo,jaky ma vykon a ze se s nim opravdu dobre pracuje.
1x pouzity tepovac Karcher SE 4001 s veskerym prislusenstvim + dokupovany orig. nastavec pro mene pristupna mista.
Stav noveho,samozrejmosti doklad o koupi,stari necele 2 mesice.
Bral jsem ho jako zalozni variantu k Puzzi a hodne me prekvapilo,jaky ma vykon a ze se s nim opravdu dobre pracuje.
Prodano: Zanovni lesticka Makita 9227cb s veskerym kompletnim prislusenstvim vcetne krabice,ktera byla pouzita 2x a cemuz odpovida i celkovy stav - jako nova.
Stari je cca 2 mesice a samozrejmosti je i doklad o koupi.