Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

AUTODÍLY NA BMW! ZA SUPER CENY!

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MroAuto

#1 Příspěvek od MroAuto »

VLASTNÍŠ BMW????
Máme speciální nabídku právě pro tebe!!!!
Nabízíme originální náhradní díly za bezkonkurenční ceny od renomovaných výrobců- BREMBO,FAST ITALY,MASTER SPORT,TRW,GATES,CONTITECH,MAGNETI MARELLI aj.
VYZKOUŠEJTE NÁŠ KATALOG!!! http://www.mroauto.cz/katalog/bmw/

Specializujeme se na díly motoru, chlazení, zavěšení, brzdových součástí, filtrů, elektroniky, řízení a mnoho dalšího.Zboží nakupujeme od přímích dodavatelů a proto vám můžeme nabídnout nejlevnější ceny na české trhu!

Máte jakýkoliv dotaz nebo se potřebujete na něco zeptat? Neváhejte nás kontaktovat přes email mroauto@seznam.cz nebo na tel čísle 773568023,776401167.Sdělte motor , obsah , výkon ,a typ karoserie pro rychlejší vyhledání vašeho daného dílu nebo originální číslo z původního dílu.
Vyzkoušejte sami http://www.mroauto.cz/katalog/
VÁŠ TEAM MROAUTO.CZ
Strosek
Klubové ID: 2567

#2 Příspěvek od Strosek »

MroAuto píše:VLASTNÍŠ BMW????
Máme speciální nabídku právě pro tebe!!!!
Nabízíme originální náhradní díly za bezkonkurenční ceny od renomovaných výrobců- BREMBO,FAST ITALY,MASTER SPORT,TRW,GATES,CONTITECH,MAGNETI MARELLI aj.
VYZKOUŠEJTE NÁŠ KATALOG!!! http://www.mroauto.cz/katalog/bmw/

Specializujeme se na díly motoru, chlazení, zavěšení, brzdových součástí, filtrů, elektroniky, řízení a mnoho dalšího.Zboží nakupujeme od přímích dodavatelů a proto vám můžeme nabídnout nejlevnější ceny na české trhu!

Máte jakýkoliv dotaz nebo se potřebujete na něco zeptat? Neváhejte nás kontaktovat přes email mroauto@seznam.cz nebo na tel čísle 773568023,776401167.Sdělte motor , obsah , výkon ,a typ karoserie pro rychlejší vyhledání vašeho daného dílu nebo originální číslo z původního dílu.
Vyzkoušejte sami http://www.mroauto.cz/katalog/
VÁŠ TEAM MROAUTO.CZ
To co koupím u autorizovaného prodejce BMW, se dá koupit i u vás ?

Takže třeba koupím brzdové kotouče vyrobené pro BMW - bude na nich logo,... BMW ?
bibikuba

#3 Příspěvek od bibikuba »

myslím se jedná pouze o druhovýrobu jako Elit atd............ :D
jurasis
Klubové ID: 775

#4 Příspěvek od jurasis »

Ze zásady nevěřím někomu, kdo na své webové prezentaci v kontaktech neuvádí základní kontaktní údaje, což je minimálně sídlo, nejlépe IČO. Dle zákona je každý obchodník povinen těmito údaji označit svůj obchod, předpokládám tedy, že poctivý obchodník tuto povinnost bude automaticky aplikovat i na e-shop...
Jinak je to u mně nějaký podvodník... :!:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Perunwit
Klubové ID: 2962

#5 Příspěvek od Perunwit »

já zase nesnášim reklamy, kde mi nějakej kdokoli tyká a mluví na mě jako kdyby prodával zmrzlinu...
jurasis

#6 Příspěvek od jurasis »

A ještě u toho předvede dost zásadní hrubku... 8)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Perunwit
Klubové ID: 2962

#7 Příspěvek od Perunwit »

Risa525
Klubové ID: 2231

#8 Příspěvek od Risa525 »

jurasis píše:Ze zásady nevěřím někomu, kdo na své webové prezentaci v kontaktech neuvádí základní kontaktní údaje, což je minimálně sídlo, nejlépe IČO. Dle zákona je každý obchodník povinen těmito údaji označit svůj obchod, předpokládám tedy, že poctivý obchodník tuto povinnost bude automaticky aplikovat i na e-shop...
Jinak je to u mně nějaký podvodník... :!:
Prodejce neznám a nikdy jsem ho neviděl, ale nevím proč by měl mít v kontaktech IČ nebo sídlo....kde si v zákoně četl, že to má být v kontaktech??? Nejsou náhodou na eshopu jediné a hlavní obch. podmínky??? Psát o někom, že je podvodník, ikdyž sám víš o právní formě eshopu kuloví, je na zamyšlenou :wink:

v obch. podmínkách je uvedeno IČ i sídlo a vše osatní důležité pro jeho fungování, takže nevím proč ty silná slova...stačí jen číst a pak nemusíš psát nesmysle!!! :roll:
jurasis

#9 Příspěvek od jurasis »

Psal jsem, že je to můj názor :!: A poslední věta byla myšlena obecně... Stačí jen číst, a pak nemusíš psát nesmysle...
Psal jsem, že je můj názor, že odkaz kontakty považuji za plnohodnotný seznam kontaktů, nechápu tedy, že jsou základní kontaktní údaje zašity někde v obchodních podmínkách...

PS: Všiml sis, že společnost si vyhrazuje právo kdykoliv od smlouvy odstoupit? (bod 12)

Dále je na zamyšlenou informace z obchodních podmínek o DPH (bod 16): v ČR se nikdy nefakturuje bez DPH (kromě speciálních případů přenesené daňové povinnosti dle §92 zákona o DPH, který se na náhradní díly určitě nevztahuje ani hodně vzdáleně...). Daňový doklad je vždy včetně DPH...
.
.
Strosek
Klubové ID: 2567

#10 Příspěvek od Strosek »

Ještě třeba před rokem by tento "inzerát" byl smazán týž den, co sem byl takto vložen.
Jsme tady nějaký bazoš, Aukro, ... ?

Je to jasná komerční inzerce + docela drzost - účelová registrace - 1. příspěvek: inzerát " VLASTNÍŠ BMW ???? " 8O :roll:
Rendis
Klubové ID: 286

#11 Příspěvek od Rendis »

Strosek píše:Ještě třeba před rokem by tento "inzerát" byl smazán týž den, co sem byl takto vložen.
Jsme tady nějaký bazoš, Aukro, ... ?

Je to jasná komerční inzerce + docela drzost - účelová registrace - 1. příspěvek: inzerát " VLASTNÍŠ BMW ???? " 8O :roll:
Mluvíš mi z duše chlape!
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#12 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Jenže si hoši uvědomte že jste si zrušení "komerce" odhlasovali na VH před dvěma lety.
Doporučuju všem zdejším diskutérům probrat to v tomhle topicu:

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... e798876944

Zamykám,MOD

Odpovědět