Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 318tds sedan na dily

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BobbySD »

mam na rozebrani sedana 318tds, auto prijelo s tim ze chcije turbo takze motor je ale bez turba a je porozebirany tak jako i zbytek auta ale vesmes z neho vsecko je v kufru nebo podobne. dotazy sz nebo sem

el predni okna, 3raminko s baglem, fl palubka, intros sedy hadr predni sesle nic moc, digi klima,male bc

http://bobbysd.rajce.idnes.cz/36tds/
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BobbySD »

up, vcera mi nekdo psal ze Senova ohledne topeni... posral se mi telefon a nemam uz na nej cislo tak pokud to byl nekdo odtup pls at se ozve
beny-maser

#3 Příspěvek od beny-maser »

máš tam ještě motor? když ano, v jakém stavu a kolik za něj?
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BobbySD »

cauko, motor je, o stavu ti moc nepovim ja v tom nejezdil :/ auto prijelo po vlastni ose s tim ze je v prdeli turbo zbytek by mel byt v poradku co vim tak nic neklepalo ani podobne, muzu ti zitra udelat nejake foto a podivat se co a jak pripadne by jsme to pak poresili dal
beny-maser

#5 Příspěvek od beny-maser »

OK, jen jsem se kouknul, odkud že to jsi a trochu jsem se zděsil. Možná nebudu potřebovat celý motor, včera jsem to rozebral a mám problém na prvím válci s pístem. Ještě se musím podívat jak je celá věc vážná a pak budu řešit jestli celý motor nebo jenom píst s ojnicí. Nicméně sehnat motor na 318 tds je trochu oříšek a pokud uděláš fotky tak si myslím, že se ho rychleji zbavíš. :wink:
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BobbySD »

up
kubajzdc

#7 Příspěvek od kubajzdc »

ahoj je to ješte aktualní?jestli jo tak co maska?neni orezlá?a sou k tomu ledviny?cena?dik sz
Odpovědět