Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

velký BC bez kabeláže / neodzkoušený

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
blackjack

#1 Příspěvek od blackjack »

Zdravím,

nabízím velký BC, bez kabeláže a neodzkoušený, takže nemohu říct více (původní model vozu atd.) Byl v zakoupené E36 325TD r.v. 93, ale bez kabelů.... vypadá velmi zachovale, vizuálně nepoškozený.

Cena 500 Kč možná dohoda nebo výměnou za analog hodiny (na ty mám přípravu) nebo digital s kabely :-)

nebo koupím "levně" kabely :-) :D

SZ..
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dacud »

si sezen konektory a kabelaz si dodelas...
blackjack

#3 Příspěvek od blackjack »

lze nějak zjistit funkčnost BC případně bez celkového zapojení na jaký typ je určena? Abych případně mohl nabízet konkrétnější kus nebo pokud by se našli kabely/konektory, aby jsem to pracně nepozapojoval a nezjistil že BC nefunguje a nebo ukazuje naprosto smyšlené hodnoty...
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Dacud »

blackjack píše:lze nějak zjistit funkčnost BC případně bez celkového zapojení na jaký typ je určena? Abych případně mohl nabízet konkrétnější kus nebo pokud by se našli kabely/konektory, aby jsem to pracně nepozapojoval a nezjistil že BC nefunguje a nebo ukazuje naprosto smyšlené hodnoty...
to mas jedno z jakeho je to motoru. da se to bud primo na bc zkalibrovat nebo nejak pres diagnostiku kdyz je rozdil ve spotrebe velkej... zkus u nekoho jineho jestli bc funguje... nebo zapoj plus a zem... ve FAQ mas navod a vsechno... jestli je funkcni tak bych ho za 500kc nedaval z ruky kdyz se tu prodava od 2500-3500 s kusem kabelaze nebo bez ni...
jarda

#5 Příspěvek od jarda »

A odkud jsi? Domluv se s někým kdo ho má v autě a vyzkoušejte ten Tvůj..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
blackjack

#6 Příspěvek od blackjack »

update:

analogové hodiny jsem již sehnal, proto bych rád BC vyměnil za digitální hodiny - ty s tim teploměrem (s kabeláží + celý panel i s odkládácím prostorem)

Aspoň doufám že není problém je dát do E36, viděl jsem je zatím jen v E34kách :-) případně jen ten odkládací prostor a kabeláž, někde bych tu ty hodiny z tý E34 měl mít, ale bez kabliků.

úprava // pro E36 jsem na netu nic podobného nenašel, pravděpodobně se dával jen do E34 a v E36 je místo toho malý BC, takže tedy myslím ten :-)

Pokud se nikdo takový nenajde, kdo by směnil malý (s kabeláží) za velký, nechám BC ozkoušet a prodám jaku 100% funkční kousek...
TuRo

#7 Příspěvek od TuRo »

Cau, digitální hodiny s teploměrem do E36 mám, klidně ti k tomu i udělám kabeláž, ale nechápu jak to myslíš s tou E34kou? Ta má úplně jinej palubák...
Odpovědět