Prodám přední světla na E36. Jsou to Depa v černém provedení s čočkou a Angel eyes. Světla jsem měl na autě cca 3 měsíce. Fakturu od nich ještě snad vyhrabu. Cena: 2000. Tel : 722 770 612. E-mail: jakub.karas@seznam.cz
Jinak ještě doplním že sedí bez jakýchkoliv úprav jak na Touring, tak na Sedan i Coupe a všechny modelové ročníky. Jiné jsou pouze blinkry ale ty k tomu nejsou
Tak to bych je možná vzal, ješě bych se chtěl zeptat jaké jsou potřeba,pokud jsou potřeba nějaké úpravy???a nebo jen namontuju a je vše hotovo?Měly by být asi na H7 ne?Díky moc
Je to bez bliknrů protože ty jsme tu všichni hned zahodili. Přijde mi že se k tomu vůbec nehoděj. Dal jsem kouřový. Jinak já svoje starý vypálený vyndal a nandal tyhle a jen zajel na seřízení.
Kupoval sem je novy a jeden sel pekne a druhej hodne nasilim, ale sel. Jinak ty svetla sou z hodne shitovho plastu a o tech blinkrech co k nim davaji se ani nebavim, ty maji snad uplne jinej tvar nez by mely mit. teda aspon ty moje
Brody píše:Jak je to s motorky naklápění? Pasujou bez problému?
jak se pise niz. Ja je tam dostal taky. Kamos prozmenu ne. Ja mel predchozi origo svetla jine znacky nez on. A on mel jinou delku toho tahla nez ja. Toz asi tak. Pisu z mobilu tak neresim hacky carky
Tak zase aktuál nakonec. Jinak cena 1800 což už je defakto půlka novejch. Pokud je nikdo neveme tak na to seru a nechám si je. Rozdělám, trochu poupravím a hodím zpět na báwo. Byl plán sundat skla, vnitřek nechat polepit karbonem a AE předělat na bílé nebo jakoukoli jinou barvu. Jinak klasika co se u depa děje tak jsou ulomený packy blinkrů. Jinak vzhledem k tomu že jsem je měl asi tak 2 měsíce ale s autem se jezdím tak dvakrát do měsíce tak jsou jinak defakto jak nový.
tech svetel se nedovolas ja jsem uz je koupil pred trema tydnama a nic mi neposlal a to mi do telefonu sliboval ze uz jsou poslane miluju tady ty individua co tady prodavaji