bouráno na předek, eště sem se nestih pořádně podivat jak jsou rozsáhlé škody. od pohledu nevypadá že by bylo auto nějak moc hnuté, dveře jdou zavírat normálně a střecha neni nikde promáčklá po nárazu. rád bych kdyby si to někdo vzal tak jak to je než abych se stim rozebíral. většina dílů použitelná. s autem nebyly žádné problémy před bouračkou, nikde nic nebouchalo, nikde žádné vůle.koroze byla na lemu pravého předního blatníku,jinak prahy jsou OK a koroze minimální. jedná se o motor M50 rok výroby 03/1992 barva Mauritiusblau metalic. výbava: abs, přední okna a šíbr v el., tříramenný volant bez airbagu, podsvětlená M řadička, manuální klimatizace, parkovací senzory vzadu, světlešedý interier, na autě zimní pneu r15 na plecháčích jeté dvě sezony(myslim že to jsou Continental), sada originálních litých kol r15 s pneu Fulda také jeté dvě sezony. zadní čiré lampy, vpředu xenony H7, mám i náhradní výbojky. Nově vyměněn olej Castrol 5w40, všechny filtry, KN vložka vzduchového filtru, tyčky stabilizátoru, vyměněno řízení za řízení bez vůle, kladky a řemeny už jsem vyměnit nestihl ale mám je doma, vyměněna visco spojka, benzínové čerpadlo, před dvěma lety měněn koncový díl výfuku, nový chladič který je ted znovu na výměnu,... veškeré dotazy rád zodpovím.
jsem z královéhradeckého kraje, poblíž Jaroměře
Cena: dohodou
Kontakt: jackj/zavinac/seznam/tecka/cz, Tel: 732639827
Foto: