Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SKLÍČKA ZRCÁTEK NA E39 , E38
prodám: Sklíčka jsou elektrochromatická (samozatmavovací) jedno na autě 2 roky a druhé pouze jeden rok: duvod koupit nové:byli obě vyteklé,obě origo bmw...! jedno stálo 7tis..!
klidně vyměním za normální(asférická-modré sklo)...
Foto ilustrační: jinak naprosto identické, jsou i dělnené pro mrvý bod(obě)
Duvod prodeje : mám na autě folie a při couvání v noci vidím ho-no...
Piště SZ,nebo do tématu...
CENA: 1200,- ZA KUS...
Preferoval bych výměnu za ty asférické plus doplatek...
15.2: samotné 2tis za kus!
klidně vyměním za normální(asférická-modré sklo)...
Foto ilustrační: jinak naprosto identické, jsou i dělnené pro mrvý bod(obě)
Duvod prodeje : mám na autě folie a při couvání v noci vidím ho-no...
Piště SZ,nebo do tématu...
CENA: 1200,- ZA KUS...
Preferoval bych výměnu za ty asférické plus doplatek...
15.2: samotné 2tis za kus!
- Přílohy
-
- 1423985539.jpg (50 KiB) Zobrazeno 1455 x
hod to na http://www.7er.cz
-
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
Predesilam ze tohle je inzreta a tohle by se melo resit jinde.. ale pisu co jsem zjistil:
Tak jsem ted podrobne ve WDS studoval stmivaci zrcatka v E38 a E39, oboji predface i face a VSECHNY mely nezavisle na pametech nebo cemkoli jinem vedeny kabel z lichtmodulu pro zesvetleni pri zpatecce. Samozrejme v pripade kdy vubec mely vnitrni nebo i vnejsi zrcatka stmivaci...
Jak dle schematu ale i textu ktery se tyka funkci zrcatek, stmivani VUBEC NESOUVISI s pametmi. S tim souvisi ostatni funkce zrcatek, ale stmivani opravdu ne. Je to modro-zluty drat na svazku od zrcatka a tam bych zkusil namerit zda na nej po zarazeni zpatecky neco jde. Anebo zkusit poradnou diagnostiku s kodovanim.
Tak jsem ted podrobne ve WDS studoval stmivaci zrcatka v E38 a E39, oboji predface i face a VSECHNY mely nezavisle na pametech nebo cemkoli jinem vedeny kabel z lichtmodulu pro zesvetleni pri zpatecce. Samozrejme v pripade kdy vubec mely vnitrni nebo i vnejsi zrcatka stmivaci...