Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW E34 535i na díly (komplet) + M5 origo prahy

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
berkelay
Klubové ID: 1823

#1 Příspěvek od berkelay »

Prodám E34 535i na díly, ale pouze komplet auto.

výbava:
tapecy a sedačky bílá kůže s výhřevem, dvoupolohový el. šíbr, všechna okna v el. ,velký BC, samosvorný dif. (nehučí a svoří)

Co se nedávno měnilo: Na autě je 3 měsíce starý zadní díl výfuku, rok staré metalické katal. Měsíc stará vodní pumpa.

Kastle byla původním majitelem bouraná, pak opravená a nově nalakovaná. Nyní začínají vylézat na A sloupcích a v půlce střechy orezliny. Dveře, kapota, blatníky jsou OK. Barva černá metal.

Cena za celek: 15tis
(přidám k tomu funkční váhu vzduchu, a novou lambdu Bosh). V ceně je autorádio Alpine a centrální DO s dvěma klíčky (http://forum.e30.cz/bmw-klice-s-do-cent ... 62702.html), které ještě nebyly "vyříznuty". V zadu je v platu pár nějakých Pioneer repráků a jeden subwoofer se zesilovačem (značku nevím, už to tam bylo když jsem auto kupoval)

Dále mám na prodej originální M5 prahy - nejsou na autě (barva černá metal.) včetně úchytek a lišt pod dveře. Ty mám v Ústí nad Labem. Cena: 2000tis

v případě zájmu prosím kontakt přes SZ
berkelay

#2 Příspěvek od berkelay »

foto:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
berkelay

#3 Příspěvek od berkelay »

Situace se změnila a dostal jsem ze servisu zprávu, že prasklé těsnění pod hlavou to nakonec nebylo a auto je nyní již opravené (cena opravy 2500kč, v pátek zjistím co přesně to bylo).
V pátek tedy s autem pojedu z Rakovníku do Ústí nad Labem, kde bude od 18.1. pojízdné k dispozici k prohlédnutí (během těch 100km jízdy zjistím, jestli je motor opravdu úplně OK). Udělám také aktuální foto zevnějšku, vnitřku a motoru.

Pro úplnost další info:
rok výroby 10/1990. Najeto 306tis. Přivezeno z Rakouska. První registrace v ČR dle TP 1998. Od té doby jsem 4 majitel.

Cena pojízdného auta na díly je tedy 15 000kč.
Cena pojízdného auta na díly + M5 origo prahy (nejsou na autě) je 17 000kč
berkelay

#4 Příspěvek od berkelay »

rezervováno
kovarek

#5 Příspěvek od kovarek »

zdravím.
Je vůz ještě k mání??Díky K
diego

#6 Příspěvek od diego »

zdravím je ješte nabídka aktual?