Zdravim! Prodavam některé díly klimatizace vymontované z M3 coupe E36 3.0 210Kw. Vše v dobrém stavu a funkční. Ceny dohodou.
Kompresor klimatizace včetně magnetické spojky
Kondenzátor klimatizace(chladič) - bez el. ventilátoru
Ty krátké vedení co sou myslím mezi kondenzátorem -> lahví sušiče a kompresorem -> kondenzátorem
Láhev sušiče
Tlakový spínač
Držák klimakompresoru - mírně poškozený - jeden šroub jsem musel odvrtávat. Ale fungovat bude bez problémů - jen kdyby měl někdo zájem.
Dále ještě prodávám kompresor co vhání vzduch do výfuku po startu motoru kvůli emisím-katům + přívod vzduchu k němu komplet od vzduchového filtru.
fotky na požádání na e-mail.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 M3 coupe - díly klimatizace + vzduchový kompresor
killermachine píše:Zdravim! Prodavam některé díly klimatizace vymontované z M3 coupe E36 3.0 210Kw. Vše v dobrém stavu a funkční. Ceny dohodou.
Kompresor klimatizace včetně magnetické spojky
Kondenzátor klimatizace(chladič) - bez el. ventilátoru
Ty krátké vedení co sou myslím mezi kondenzátorem -> lahví sušiče a kompresorem -> kondenzátorem
Láhev sušiče
Tlakový spínač
Držák klimakompresoru - mírně poškozený - jeden šroub jsem musel odvrtávat. Ale fungovat bude bez problémů - jen kdyby měl někdo zájem.
Dále ještě prodávám kompresor co vhání vzduch do výfuku po startu motoru kvůli emisím-katům + přívod vzduchu k němu komplet od vzduchového filtru.
fotky na požádání na e-mail.
ahoj co za ten chladič + případně ty trubky k tomu, nějaké mám ale nevím zda jsou všechny, dostal jsem to k autu v krabici? kdyžak mail pro fotky je george@satan.cz
-
Orientační ceny:
Kompresor klimatizace včetně magnetické spojky - 1000
Kondenzátor klimatizace(chladič) - bez el. ventilátoru - 1000
Ty krátké vedení co sou myslím mezi kondenzátorem -> lahví sušiče a kompresorem -> kondenzátorem - 500 za obě
Láhev sušiče - 500?
Tlakový spínač - 500?
Držák klimakompresoru - mírně poškozený - jeden šroub jsem musel odvrtávat. Ale fungovat bude bez problémů - jen kdyby měl někdo zájem. - dám grátis ke kompresoru nebo za 300
Kompresor klimatizace včetně magnetické spojky - 1000
Kondenzátor klimatizace(chladič) - bez el. ventilátoru - 1000
Ty krátké vedení co sou myslím mezi kondenzátorem -> lahví sušiče a kompresorem -> kondenzátorem - 500 za obě
Láhev sušiče - 500?
Tlakový spínač - 500?
Držák klimakompresoru - mírně poškozený - jeden šroub jsem musel odvrtávat. Ale fungovat bude bez problémů - jen kdyby měl někdo zájem. - dám grátis ke kompresoru nebo za 300