Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 M3 coupe - díly klimatizace + vzduchový kompresor

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
killermachine

#1 Příspěvek od killermachine »

Zdravim! Prodavam některé díly klimatizace vymontované z M3 coupe E36 3.0 210Kw. Vše v dobrém stavu a funkční. Ceny dohodou.

Kompresor klimatizace včetně magnetické spojky

Kondenzátor klimatizace(chladič) - bez el. ventilátoru

Ty krátké vedení co sou myslím mezi kondenzátorem -> lahví sušiče a kompresorem -> kondenzátorem

Láhev sušiče

Tlakový spínač

Držák klimakompresoru - mírně poškozený - jeden šroub jsem musel odvrtávat. Ale fungovat bude bez problémů - jen kdyby měl někdo zájem.

Dále ještě prodávám kompresor co vhání vzduch do výfuku po startu motoru kvůli emisím-katům + přívod vzduchu k němu komplet od vzduchového filtru.

fotky na požádání na e-mail.
killermachine

#2 Příspěvek od killermachine »

akt
georgeTU

#3 Příspěvek od georgeTU »

killermachine píše:Zdravim! Prodavam některé díly klimatizace vymontované z M3 coupe E36 3.0 210Kw. Vše v dobrém stavu a funkční. Ceny dohodou.

Kompresor klimatizace včetně magnetické spojky

Kondenzátor klimatizace(chladič) - bez el. ventilátoru

Ty krátké vedení co sou myslím mezi kondenzátorem -> lahví sušiče a kompresorem -> kondenzátorem

Láhev sušiče

Tlakový spínač

Držák klimakompresoru - mírně poškozený - jeden šroub jsem musel odvrtávat. Ale fungovat bude bez problémů - jen kdyby měl někdo zájem.

Dále ještě prodávám kompresor co vhání vzduch do výfuku po startu motoru kvůli emisím-katům + přívod vzduchu k němu komplet od vzduchového filtru.

fotky na požádání na e-mail.

ahoj co za ten chladič + případně ty trubky k tomu, nějaké mám ale nevím zda jsou všechny, dostal jsem to k autu v krabici? kdyžak mail pro fotky je george@satan.cz
killermachine

#4 Příspěvek od killermachine »

Orientační ceny:
Kompresor klimatizace včetně magnetické spojky - 1000

Kondenzátor klimatizace(chladič) - bez el. ventilátoru - 1000

Ty krátké vedení co sou myslím mezi kondenzátorem -> lahví sušiče a kompresorem -> kondenzátorem - 500 za obě

Láhev sušiče - 500?

Tlakový spínač - 500?

Držák klimakompresoru - mírně poškozený - jeden šroub jsem musel odvrtávat. Ale fungovat bude bez problémů - jen kdyby měl někdo zájem. - dám grátis ke kompresoru nebo za 300
hmm

#5 Příspěvek od hmm »

cauko, potreboval by som klimovu hadicu medzi kompresorom a chladicom, mas ju este?
killermachine

#6 Příspěvek od killermachine »

stále akt.
Odpovědět