Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 528I sedan r1998 NA ROZEBRANI
- Risa525
loketní opěrka?tip?foto
? richy1@seznam.cz

- Risa525
a jake tip prosim tě?foto máš?díky richy1@seznam.cz
zkousel jsem to ve trech autech, porad to stejny.jen to jednou cvakne a nic.nejsem idiot ze to budu zkouset bez zapojeni.a kdyz odkryjes ten kryt kde je zasobnik tak je to dost videt, ze je to kously a zesikma.a kdyz zapojis changer do site tak to automaticky projede vsechny cd. a tady se to ani nehne.nerozhazuju zadnyma recma, jen me sere to ze si clovek neco koupi a je to na hov.. ani to nebylo pro me.a jeste ho posles v takovym bordelu, ani nejsi schopnej to umit.me nejde o tisic korun, jen o ten posranej princip.takze me napis kam ho mam poslat.
Tak hele pochybuju ze jsi ho zkousel ve trech autech,tolik aut na jednom miste tezko......CD changer byl pouze od prachu!!!Stacilo vzit hadrik a otrit ho!Poslal jsem ti k tomu i drzak o ktery jsi si ani nenapsal!Cd changer fungoval,divny je ze jsi to zjistil az v 22,00hod vecer kdy jsi mi volal!Tady chodil muzou mi to potvrdit dva celenove bmw klubu!Co jsi s tim delal nevim,nejdriv ti to nedelalo nic a ted to cvaka,taky divny..
- Risa525
Pan_X píše:Mam cernou
je sice blbý že máš spor se zákazníkem ale měl by ses soustředit na ty co ti ještě zbyli......co ta loketka?pošleš mi PLS to foto?stačí jedna fotka na richy1@seznam.cz
-
Chci se zeptat,máš ještě ten plast před předním kolem,co je v něm zacvaklé čidlo venkovní teploty? Jestli máš i to čidlo,tak prosím i s kusem drátu,na mém autě tam jen visí drát bez koncovky,tak abych to napojil.Nejde mi o celý plastový podběh kola,ale jen o tu přední část.Potřebuji tu přední část plastů na obě strany před kolama.Napiš prosím kdyžtak do SZ odkud jsi a barvu auta,kdybych to neměl daleko,tak bych se přijel podívat,jestli by se mi ještě něco nehodilo.Díky.