cena je 2tis, a nevím o tom že se známe, jinak na to tvý policejní auto mám leda baterky nabíjecí jestli chceš
zkus našetřit na kredit a zavolej příště až budeš zvědavej
ze ty me neznas, to se ani nedivim, ale ze si tady znamej to asi neudivi nikoho. Na policejni auto mam servis u PCR, takze am od tebe opravdu nic nepotrebuji.
Jinak za 2k to de, ale uz jsem koupil origo v barve za 1300
ericV8 píše:ze ty me neznas, to se ani nedivim, ale ze si tady znamej to asi neudivi nikoho. Na policejni auto mam servis u PCR, takze am od tebe opravdu nic nepotrebuji.
Jinak za 2k to de, ale uz jsem koupil origo v barve za 1300
za 1300 a ještě jsi trefil barvu to je skoro výhra v loterii
máte tohodle dodge ? nebo jezdíš ve felicii kombi 1.3Lxi ?
jinak to jo jsem tady hvězda pro někoho v tom dobrým slova smyslu ale najdou se i antifanoušci
Tiff_needel píše:ty antifanoušci-to je jenom zavist,nic jinýho. jsem v tý druhý skupině,
joo koupit ji za 1300,- to už bych pochyboval že to je origo.
promin wincent že ti kurvim inz. ale musim reagovat ani ne tak na tebe jako na tiffa...já sehnal origo za 1000... ..to je vid?...musíš umět používat net
Tiff_needel píše:ty antifanoušci-to je jenom zavist,nic jinýho. jsem v tý druhý skupině,
promin wincent že ti kurvim inz. ale musim reagovat ani ne tak na tebe jako na tiffa...já sehnal origo za 1000... ..to je vid?...musíš umět používat net
tiff to myslí dobře a umí sehnat i za 800,- ale to je taky už skoro kouzlo
tiff to myslí dobře a umí sehnat i za 800,- ale to je taky už skoro kouzlo
tvá cena je v pohode....pokud nekdo vlastní E39ku se stejnou barvou bez lišty tak -je to dost nedostatkové zboží v origu
jde o to že díky tomu že se tím živím tak i když bych to odtrhovku koupil náhodou za 100,- tak bude cena na prodej stejná tzn. 2tis protože se odvíjí od ceny nový a průměrný hodnoty toho dílu versus to že jsou tohle věci kterejch je málo a právě proto že když bych to prodal za 200,- a měl se radovat že jsem 100,- vydělal tak mě zavolá druhej borec že to chce a že dá 2tis a já mu řeknu že nemám že už jsem prodal a hlavně to nebudu mít v tu chvíli ani kde koupit třeba i za 1500,- protože toho je málo .... takže asi tak to chodí...
dist01 píše:jinak nova s dokladem stojí 2300 kč v bmw
Ja nejak nechapu proc se tady tohle resi v inzeratu ... Pokud chces novou v BMW, tak si ji kup ... tady se prodava tahle za 2tis... Tohle je typicka ceska povaha, rejpat....
Ja nejak nechapu proc se tady tohle resi v inzeratu ... Pokud chces novou v BMW, tak si ji kup ... tady se prodava tahle za 2tis... Tohle je typicka ceska povaha, rejpat....
jasný
proč mě sem píšeš tyhle sračky do inzerátu ? myslíš že seš chytrej že jsi si přečet v bmwfans cenu která je bez daně!
V bmw bez lepící pásky stojí 2800,- v plniči
Takhle v laku stojí 5100,-
A jestli jsi si toho nevšimnul tak tahle je nová v laku a s dokladem!