Nabízím kvalitní repliku M3 E46 zrcátek pro E46 sedan a touring do r.v. 3/2003. Zrcátka jsou velice podobná M3 E46 zrcátkům, jen mají menší hloubku (porovnával jsem s origo M3 E46 zrcátky).
Jedná se o el. ovládaná zrcátka s výhřevem a jsou určena pro vozy bez funkce Memory (tj. neumí paměti na zrcátka a automatické sklápění při zařazené zpátečce). Konektor 6-pin sedící do origo BMW konektoru pro zrcátka.
Hliníková základna, plastový kryt.
Cena: 5399 Kč
Zaslání možné PPL, daňový doklad (cena vč. DPH), záruka.
coWon píše:cau, to mas odkial? na e39 sa take nepredavaju?
Jsem dovozce. Na E39 se vyrábějí také, pokud by byl zájem aspoň o 3 páry, jsem schopen je bez problémů dovézt. Nevím, jak moc se bude lišit cena od těchto, nicméně pokud bude zájem, zjistím (liší se to i podle výbavy a konektoru na autě).
Čeho se konkrétně týká dotaz "jak je to s funkcí memory"? Jaký ročník E39? Sklápění jde připojit i na tlačítko, to je to nejmenší. Funguje to např. s tlačítkem na el. roletku pro E39 - zapojení bych ještě snad někde našel.
Pro E36 kupé poslední pár.
V případě zájmu možno dovézt za stejné peníze i na E36 sedan/touring (nevím, zda je stejné i pro Compact). Čekačka 2-3 týdny, záloha nutná.
Fx píše:Čeho se konkrétně týká dotaz "jak je to s funkcí memory"? Jaký ročník E39? Sklápění jde připojit i na tlačítko, to je to nejmenší. Funguje to např. s tlačítkem na el. roletku pro E39 - zapojení bych ještě snad někde našel.
Zjisti prosím, kolikapinový konektor ti jde do zrcátek, a připiš mi sem rok výroby auta. Teprve potom mám šanci s výrobcem něco vymyslet.
Pro E36 kupé/kabrio poslední pár zrcátek skladem, pro E46 sedan/touring poslední dva páry.
Pro E46 kupé aktuálně nemám, ale časem také budou. Je to otázka zájmu.
Tato bohužel aktuálně nemám skladem, je to otázka času. Potřebuji ovšem vědět rok výroby auta, výbavu (memory, el. sklápění) a počet pinů v konektoru, abych mohl zjistit cenu.
ok zkusim zjistit ty piny v konektoru.. a nevis nahodou jestli jde dodelat el sklapeni kdyz ho z vyroby nemam? nejsem si jistej jestli je ta kabelaz uz natazena z vyroby a staci koupit ovladac do dveri se sklapecim cudlikem a nebo by se to muselo tahat..
stawros píše:ok zkusim zjistit ty piny v konektoru.. a nevis nahodou jestli jde dodelat el sklapeni kdyz ho z vyroby nemam? nejsem si jistej jestli je ta kabelaz uz natazena z vyroby a staci koupit ovladac do dveri se sklapecim cudlikem a nebo by se to muselo tahat..
Dodělat jde všechno, ale jak moc pracné by to bylo neodvažuju tipovat;)
Poslední jeden pár na E36, poslední jeden pár na E46. Další budou spíš na objednávku, protože jednou je zájem o sedan, pak zas spíš na kupé... A držet toho plný sklad nemůžu
CCFL Angel Eyes aktuálně skladem:
E36, E38 před faceliftem, E39 před faceliftem, E30, E32, E34, X5 před faceliftem: žluté i bílé
E30, E32, E34: červené
E46 kupé facelift: bílé
Cena CCFL angel eyes je 1199 Kč vč. DPH, dopravné 136 Kč vč. DPH dobírkou, 100 Kč vč. DPH při platbě předem převodem. POZOR - platby předem přijímám pouze, pokud jsou dané kroužky skladem!