Nee bohužel, už je jen jednotkatom86 píše:chtěl bych se zeptat, jestli je k tomu alarmu DO do klíčku. dík

Takže včera výfuk vyměněn. Pokud by měl někdo zájem o starý
tak takhle zvučí http://www.youtube.com/watch?v=lRLwYvc_3Ug

OT POVOLENO

Nee bohužel, už je jen jednotkatom86 píše:chtěl bych se zeptat, jestli je k tomu alarmu DO do klíčku. dík
Karlos745i píše:Zdar chlape kdyz ho mas ted venku je to peknej zvuk mohl bys mi ho blejsknout ja sezenu cash a mozna uz o vikendu bych pro nej dojel je to libovka. Karlos.K1@seznam.cz
tak ji kup sluchatka ty co mel otikGeorge_D píše:Karlos745i píše:Zdar chlape kdyz ho mas ted venku je to peknej zvuk mohl bys mi ho blejsknout ja sezenu cash a mozna uz o vikendu bych pro nej dojel je to libovka. Karlos.K1@seznam.cz
Zejtra jedu do garáže, takže ti ho blejsknuJako zvuk je fajn, mě se líbí, ale poslouchat furt Leni, že to hučí, to je pak hučák ze všech stran
Foto tlumičů nemam, ale jsou žlutý štelovatelná koni. Jestli chceš, najdu ti nějakou fotku na internetu, jsou stejny. Jsou stále na autě, je možnost projet a ujistit se, že jsou OKraddex píše:Jsou jeste ty predni tlumice??A slo by i nejaky foto??
diky
Ještě jsou. Už mi psalo plno lidí ale bojí se značky Benett asi nebo jinak nechapu, že nikdo nechce uplně novy nejety pružiny a veme si radši starší sedlý. Pokud je pro někoho problem značka, klidně je někomu necham, muže nasadit na auto a zaplatit až po nasazení, nevidim v tom problem, pokud to bude problem, vemu je zpětostefano píše:zdravím , přední pružiny na 328 ještě jsou ????
ostefano píše:ja je vezmu nemyslim si ,ze by v tom mel byt problem jake jsou znacky . cena 1000 kč za par ?? pokud ano tak odepis a ja te do sz napisu adresu kam mi je posles , jsem z plzně . diky