Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rozprodám díly z 525TDS e34

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Zpráva
Autor
Holly Moderátor
Moderátor

#41 Příspěvek od Holly Moderátor »

lenoch píše:
Holly píše:Čaues, byla by ještě ta nádrž?? A v jakým je stavu?? Ta moje někde kape, pude doufám na 524td, měla by, že :oops:
Nádrž je ok. Cena 1000,- Pasovat by měla:) Jen je ve Varech... a neteče ti to jen v nějakým napojení?
MNo já zatím nevím, možný je všechno, asi to budu muset rozebrat, ale momentálně nemám kdy a kde... Ty do Varů jedeš až za 14 dní, že??? Já se na to zkusím kouknout do té doby a dal bych ti vědět, ok??
xtreme

#42 Příspěvek od xtreme »

[quote="lenoch"][quote="xtreme"]nazdarek.. zamky s klickami a spinacka.. beru.. je to jeste aktualne?[/quote]
Aktuální to je:) Ok - píšu si tě ju? Takže chceš vložky zámků - řidič/spolujezdec,spínačka + kufr za 1000,- Bude to až tak za 14 dní ale - to pojedu do Varů, kde vůz je a budu totálně kuchat...:) Tak mi to pls. ještě potvrď a jsme domluveni:) Jo a do SZ mi písni adresu, či kam to chceš poslat:)[/quote]

chcel by som ta o nieco poprosit.. ci by si mi mohol poslat komplet cele tie mechanizmy aj s kluckou.. bolo by to aj menej roboty pre teba, aj pre mna, lebo sa bojim ci to budem vediet zlozit..
zvnutra to drzi len taka zarazka, tu treba posunut doprava +srob a matica myslim. bol by som ti moc vdacny..
davam fotku ako to vyzera vybrate.. postu za baliik ti priplatim, oki? diiik
Přílohy
DSC01329.JPG
DSC01329.JPG (54.63 KiB) Zobrazeno 1544 x
DSC01328.JPG
DSC01328.JPG (70.18 KiB) Zobrazeno 1544 x
Leba
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Leba »

Chtěl bych:

těsnění dveří 150,-/ks - 4x
koberec + obložení kufru 700,- + všechny možné i nemožné plasty

Za kolik, z přední přihrádky kryt ke středovému panelu, od obrysových světel plasty na žárovky, šuplík pod sedačku spolujezdce a řadící kulisu ?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od lenoch »

Holly píše:
lenoch píše:
Holly píše:Čaues, byla by ještě ta nádrž?? A v jakým je stavu?? Ta moje někde kape, pude doufám na 524td, měla by, že :oops:
Nádrž je ok. Cena 1000,- Pasovat by měla:) Jen je ve Varech... a neteče ti to jen v nějakým napojení?
MNo já zatím nevím, možný je všechno, asi to budu muset rozebrat, ale momentálně nemám kdy a kde... Ty do Varů jedeš až za 14 dní, že??? Já se na to zkusím kouknout do té doby a dal bych ti vědět, ok??
Jj. Heled, do Varů jedu ted 5.4. a budu tam do 14.4. nemám tam net, jen tel. - 608149211. Až se vrátím, tak tam zase měsíc nepojedu:/
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od lenoch »

Leba píše:Chtěl bych:

Za kolik, z přední přihrádky kryt ke středovému panelu, od obrysových světel plasty na žárovky, šuplík pod sedačku spolujezdce a řadící kulisu ?
Ok. Heled narovinu na to těsnění musím mrknout - netuším v jakym je stavu... Koberec má fleky od oleje - budu ho ale prát ve vaně, tak jsem zvědav na výsledek - ze svýho sem to po pátym praní dostal a je ok. Safra ten kryt z přední přihrádky... nevím co myslíš:/ Jestli to co já, tak z toho trčí řadicí páka... a to za 100,-... za kulisu včetně páky dejme tomu 400,-. Ty žárovkový plasty budu prodávat s čočkama...:/
Holly Moderátor
Moderátor

#46 Příspěvek od Holly Moderátor »

lenoch píše:
Holly píše:
lenoch píše: Nádrž je ok. Cena 1000,- Pasovat by měla:) Jen je ve Varech... a neteče ti to jen v nějakým napojení?
Jj. Heled, do Varů jedu ted 5.4. a budu tam do 14.4. nemám tam net, jen tel. - 608149211. Až se vrátím, tak tam zase měsíc nepojedu:/
Ok, do té doby ti dám určitě vědět jestli montovat nebo nemontovat. Díky moc :)
Leba
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Leba »

lenoch píše:
Leba píše:Chtěl bych:

Ok. Heled narovinu na to těsnění musím mrknout - netuším v jakym je stavu... - ok
Koberec má fleky od oleje - budu ho ale prát ve vaně, tak jsem zvědav na výsledek - ze svýho sem to po pátym praní dostal a je ok.
Safra ten kryt z přední přihrádky... nevím co myslíš:/ Jestli to co já, tak z toho trčí řadicí páka... a to za 100,-... - Je to v přihrádce u spolujezdce po levé straně, kryje to polubku od kabeláže a lanek aby nešli vidět když jí otevřeš.

za kulisu včetně páky dejme tomu 400,-. - ok
Ty žárovkový plasty budu prodávat s čočkama...:/ - škoda
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od lenoch »

Aktuel:)
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od wolferine »

co za vicko od nadrze + posta do brna?
Johny9

#50 Příspěvek od Johny9 »

Ahoj nemas nahodou s tvojeho tds podavaci cerpadlo do nadrze.Diky
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od lenoch »

Johny9 píše:Ahoj nemas nahodou s tvojeho tds podavaci cerpadlo do nadrze.Diky
Podávací čerpadlo mám:) Kolik by jsi si představoval cenu?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od lenoch »

wolferine píše:co za vicko od nadrze + posta do brna?
víčko? 300,- + pošta:) Nebo teda 400,- komplet...
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od wolferine »

300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od lenoch »

wolferine píše:300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)
Jo dvířka:))) Ty máš včudu ten plastovej pantík co? Heled to se musím omluvit, ale mě ten pant při demontáži rupnul, tak sem dvířka celý vyhodil a zapoměl sem je smazat z inzerátu:( Tak srry... a nebo teď ti natuty nevím... kouknu se o víkendu doma, ale natuty jeden zobáček ulítnul a myslím že sem ho v amoku hodil na hromadu se šrotem...
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od wolferine »

lenoch píše:
wolferine píše:300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)
Jo dvířka:))) Ty máš včudu ten plastovej pantík co? Heled to se musím omluvit, ale mě ten pant při demontáži rupnul, tak sem dvířka celý vyhodil a zapoměl sem je smazat z inzerátu:( Tak srry... a nebo teď ti natuty nevím... kouknu se o víkendu doma, ale natuty jeden zobáček ulítnul a myslím že sem ho v amoku hodil na hromadu se šrotem...
presne tak,plast v haji,mam to provizorne zalepeny ale neni to to ono..tak dik za info aspon:)
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od lenoch »

wolferine píše:
lenoch píše:
presne tak,plast v haji,mam to provizorne zalepeny ale neni to to ono..tak dik za info aspon:)
Heled já to chci zkusit slepit vteřinovym lepidlem... mám to na svým taky nějak rozprasklý... snad to pomůže - to lepidlo je makáč!:))
landys
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od landys »

Ještě ti zbyl startér? Šel by do 535i?
Martinéz

#58 Příspěvek od Martinéz »

lenoch píše:
wolferine píše:
lenoch píše: Jo dvířka:))) Ty máš včudu ten plastovej pantík co? Heled to se musím omluvit, ale mě ten pant při demontáži rupnul, tak sem dvířka celý vyhodil a zapoměl sem je smazat z inzerátu:( Tak srry... a nebo teď ti natuty nevím... kouknu se o víkendu doma, ale natuty jeden zobáček ulítnul a myslím že sem ho v amoku hodil na hromadu se šrotem...
Heled já to chci zkusit slepit vteřinovym lepidlem... mám to na svým taky nějak rozprasklý... snad to pomůže - to lepidlo je makáč!:))
ja to zalepil silikonem, ale fakt jsem se bal, ze to ztratim nez jim do bmw prijde novej dil. Doporucuju koupit, stoji to neco malo pres 200..
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od lenoch »

Martinéz píše:
lenoch píše:
wolferine píše: presne tak,plast v haji,mam to provizorne zalepeny ale neni to to ono..tak dik za info aspon:)
ja to zalepil silikonem, ale fakt jsem se bal, ze to ztratim nez jim do bmw prijde novej dil. Doporucuju koupit, stoji to neco malo pres 200..
nj, to sem nevěděl, že se jen ten pantík dá koupit jako novej díl:))
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od lenoch »

landys píše:Ještě ti zbyl startér? Šel by do 535i?
Ahoj. Startér ještě mám! Heleď to netuším, jestli tam mechanicky pásne a i jestli má třebas potřebné otáčky... ale myslím že možná bude mít jiný pastorek - zuby budou blíž u sebe... odkud jsi?
Odpovědět