Ahoj,
sháním zadní světla na sedna e36 (pouze červeno-bílý) a nějaké hezké sedačky (koupil jsem auto po cigánovi a jde to ze sedaček prostě cejtit) + stropnici nejlépe se šíbrem (když bude hezká stropnice i bez šíbru nemám problém). Jo a ještě mě napadají budíky (dieselové) protože u těch mých je v háji display... Zadní malé křídlo pro lepší parkování by taky nebylo špatné a plastové prahy bych taky snesl
Tak pište sem, nebo sz a nebo klíďo mobil : 602 408 871
Reymond píše:
(koupil jsem auto po cigánovi a jde to ze sedaček prostě cejtit)
Tohle je ovsem hodne anti-multikulti prohlaseni, dneska sem se jeste tak dobre nezasmal chlape
Pokud by ti nevadili alespon predni z kupe tak mam dvoje sportsitze. Jedny latkove puvodni (je na nich uz ale trochu poznat, ze maji najeto 280tkm proste jsou kapku prosezene) a druhe sportsitze polokuze s vyhrevama puvodne z kabria ve slusnem stavu a neprosezene (spolujezdcuv sedak ale obcas hreje obcas ne, chtelo byt o prohlidnout tu decku). Nevim jak se zadni lavici jestli sedi na jine karosarske varianty nebo ne.
Zadek tam nepasuje? Je to hodne jiny? Jestli jo, tak me to fakt stve teda... :-/ a to kridlo bymohlo stacit, jde mi o couvani abych videl hranu kufru... 3 brzdove svetlo samozrejme vyhodou, kolik za nej i s postou?
Reymond píše:Zadek tam nepasuje? Je to hodne jiny? Jestli jo, tak me to fakt stve teda... :-/ a to kridlo bymohlo stacit, jde mi o couvani abych videl hranu kufru... 3 brzdove svetlo samozrejme vyhodou, kolik za nej i s postou?
Kupé má opěráky klápěcí - viz. foto., což sedan nemá. Je to tam skoro všechno jinak.