Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E38/1994 - 740i přední náprava + sedačka řidiče/interier

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
4age

#1 Příspěvek od 4age »

Koupím

přední nápravu na 740i, r.v.94, ramena, čepy atd. musí být alespoň 60-70%. Dále spojovací tyč řízení a přední kotouče.

Interiér:

potřebuji přední sedačku řidiče, pouze komfortní, nejlépe světle šedý semiš, v případě dobré ceny klidně i všechny sedačky, vyměnil bych to všechno. Nemám je zničené, jsou zachovalé, ale u řidiče se mi zlomila pravá polovina opěradla příp. kdo by si troufl se na to podívat. Tapecy, koberec, palubku atd. nepotřebuji.

Díky za nabídky.
4age

#2 Příspěvek od 4age »

up
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

jestli ti nefunguje to lámání opěradla v pulce tak je tam špatné ozubené kolečko, nechal jsem to vyrobit, cena 1000kč kus za kolečko, nebo v bmw celé za 12 000 kč :)
4age

#4 Příspěvek od 4age »

Díky za pomoc, to lámání funguje bez problémů, ale dneska jsem na to dopoledne ještě koukal a je to vyjetý dole v "kloubu" mezi sedákem a opěradlem nebo jak to nazvat. Tzn. že levá polovina opěradla je v pohodě a pravá se mi pod zády propadá dozadu, takže sedím napůl nakřivo. Zkoušel jsem dorazit to opěradlo co to šlo, ale pořád je mezi sedákem a opěradlem na pravé straně mezera a propadá se dozadu o cca 5cm, na levé straně je to opěradlo v pohodě a hezky dosedá k sedáku... No snad je to srozumitelný...

Máš teď nějaký díly na tohle moje auto který potřebuji?
4age

#5 Příspěvek od 4age »

up
Odpovědět