Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
samosvor na E36
12 je moc, prodávají se kolem 5 - 7... záleží na stavu a kolik má nalítáno...onlybimmers píše:tenhle typo ma
http://auto.bazos.cz/inzerat/17064514/B ... i-dily.php
ale chce za ni 12k
12 bych za něj nedal
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ten difec byl na autě , a víme jak se choval , tudiz proste ten stav takovej je ... to ze cena je nastavena výš je dáno tím že než prodat dobrej difec za 5-7 tak si ho radši nechám do foroty ... pak se bude hodit , výměna na autě se prováděla kvůli výměně za 3.2 difec ... 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je zajímavé! Na diff volalo spousta lidí,ale VŮBEC nikdo se mě neptal, jestli mu můžu doložit stav diffu. Tak prosímtě nekecej. Měl jsem ho na své M3 a fungoval na 100%,diff sem nerepasoval, nic jsem s ním nedělal,jen vyměnil olej,ale fungoval a to co o něm píšu,tak za tím si stojím.onlybimmers píše:proto to ale, taky mi to prijde dost.. mluvil sem s nim a vsecko dobry ale stav mi nebyl schopnej nijak realne dolozit
ja sam kupoval 3.15ku za 3... novy lamely 2... repas vsech gufer, lozisek a vubec vnitrku plus prace 5
bez oleje za 10, s olejem (2x 1.7) to mam necelejch 11.500,- a vim, ze je vse hell yeah
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
taky sem schanel svor...
jeden typek me volal ze po repasi za 7 , a ja mu rikam a neni to nahodou zavareny? :..
jedu pro to 90km tam .. pomalu me ani nenechal vytahnout unasece .. ale ty sem si vytahl a videl sem tam jeden cep.. to me nenechalo klidnym, a chtel sundat viko abych videl zda tam je svorna vlozka a tim se cukal ze ne..
nevzal sem ho a pak mi volal ze byl skutecne zavarenej...pozor na podobny podvodniky...
ale ted k tematu..
12 je taktez pro me moc.. za dobrej diff bych dal max 8000-9000 (nebo by me stacila jen svor vlozka)
jeden typek me volal ze po repasi za 7 , a ja mu rikam a neni to nahodou zavareny? :..
jedu pro to 90km tam .. pomalu me ani nenechal vytahnout unasece .. ale ty sem si vytahl a videl sem tam jeden cep.. to me nenechalo klidnym, a chtel sundat viko abych videl zda tam je svorna vlozka a tim se cukal ze ne..
nevzal sem ho a pak mi volal ze byl skutecne zavarenej...pozor na podobny podvodniky...
ale ted k tematu..
12 je taktez pro me moc.. za dobrej diff bych dal max 8000-9000 (nebo by me stacila jen svor vlozka)

já koupil na svoje kupé svor 3,15 po repasi (lamela a výměna oleje) za 5 tisíc! Svoří naprosto výborně, na suchu i na mokru, za jakýchkoliv podmínek... Už jsem se setkal s hodně lidma, co prodávají svor kterej je k.o. a na suchu rozepíná :-/
sháním jeden svor pro kámošovu E36, ale už jsme sehnali 2 a oba byly dead...
sháním jeden svor pro kámošovu E36, ale už jsme sehnali 2 a oba byly dead...

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
onlybimmers píše:nemyslel jsem to zle..LiborM píše:Tak to je zajímavé! Na diff volalo spousta lidí,ale VŮBEC nikdo se mě neptal, jestli mu můžu doložit stav diffu. Tak prosímtě nekecej. Měl jsem ho na své M3 a fungoval na 100%,diff sem nerepasoval, nic jsem s ním nedělal,jen vyměnil olej,ale fungoval a to co o něm píšu,tak za tím si stojím.onlybimmers píše:proto to ale, taky mi to prijde dost.. mluvil sem s nim a vsecko dobry ale stav mi nebyl schopnej nijak realne dolozit
ja sam kupoval 3.15ku za 3... novy lamely 2... repas vsech gufer, lozisek a vubec vnitrku plus prace 5
bez oleje za 10, s olejem (2x 1.7) to mam necelejch 11.500,- a vim, ze je vse hell yeah
kamarad ti volal.. o cem to vi on.. ja jen dostal od nej info, ze je udajne v dobrym stavu vse OK, ale stav napr. lamel nejde dolozit (= stav tedy ?)..
jinak majitel svoru je tu, takze se dalsi diskuze neucastnim
no ani ho resit uz nemusime , je prodanej

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-