Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW E39 Touring-třetí brzdové světlo.

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bibikuba

#1 Příspěvek od bibikuba »

zdravím :) chci se zeptat jestli někdo neřešil nesvítící třetí brzdové na Touru...Koukám nesvítí tak jsem se jal to rozebírat a ejhle-vypadá jestli se nepletu jako diodové a nenašel jsem žádnou zástrčku abych světlo vypreparoval a odzkoušel...je tam zásuvka a co může bejt příčinou že nesvítí-je vůbec diodové nebo mě klame zrak :?: je zvláštní že ani chek nesignalizuje že nesvítí :roll: :roll: díky za případné rady kde hledat závadu jinak je to myslím tohle http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=25
Wocky

#2 Příspěvek od Wocky »

Je diodové. Také jsem řešil, že nesvítilo a problém byl v přeštíplých kabelech v pantu otevírání pátých dveří. Myslím, že na levé straně.
Pee-Tee

#3 Příspěvek od Pee-Tee »

Ahoj, mam ten samý problém, že světlo přestalo z ničeho nic svítit... Nevím jestli to může být třeba i tím, že jsem si nedávno koupil 19" kola a v kombinaci s nivo měchy mi na nerovnostech zadní vrata vibrují a třesou se, tak jestli se tím v tom světle nemohlo něco podělat?!?
bibikuba

#4 Příspěvek od bibikuba »

no já to ještě nevyřešil...sundal jsem jen ten plast,odpojil brzdovku a zjistil že tam nejde štáva :D vypadá to teda jak píše Wocky na kable :(
Odpovědět