Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

spolujezdcovo zrcatko na E46

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BobbySD »

koupim spolujezdcovo zrcatko na E46 kupe (to je asi fuk) elektricke, vyhrivane a docela to specha idealne z Ostravy a okoli. klidne piste smsky 608302828 domluvime se
WinCent
Klubové ID: 1351

#2 Příspěvek od WinCent »

BobbySD píše:koupim spolujezdcovo zrcatko na E46 kupe (to je asi fuk) elektricke, vyhrivane a docela to specha idealne z Ostravy a okoli. klidne piste smsky 608302828 domluvime se
mám za 3tis, tel. 721359933
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BobbySD »

dik za nabidku ale tyve v elitu je nove za 2,8 s dph :lol: akorat neni skladem... kdyby jsi byl ochotny ho pustit tak za 2ku tak by to pro me bylo zajimave
WinCent

#4 Příspěvek od WinCent »

BobbySD píše:dik za nabidku ale tyve v elitu je nove za 2,8 s dph :lol: akorat neni skladem... kdyby jsi byl ochotny ho pustit tak za 2ku tak by to pro me bylo zajimave
o replice nebyla řeč, to je uplně něco jinýho co srovnáváš, pokud něco nebudu mít a řeknu ti poloviční cenu tak nevím jestli ti to pomůže. A asi jsi si nevšiml ale je velkej rozdíl mezi coupe a sedan zrcátkem protože to co maj v Elitu je na obrázku sedan a v závorce máš i napsaný 4dv :idea:
takže jestli chceš za 2tis tak klidně ale taky na sedan :lol:
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BobbySD »

heh i u zrcatek pro coupe je napsano 4dv :) treba v tom maj chybu nevim, mas pravdu ze podle oe cisel stejne nejsou. Nemel jsem sedan / coupe v ruce abych porovnal jaky je v nich rozdil, ale 3ku za cca 10let stare zrcatko mi prijde proste moc kdyz uvazim ze fungl nove z bmw neni zas o tolik drazsi :wink:
WinCent

#6 Příspěvek od WinCent »

BobbySD píše:heh i u zrcatek pro coupe je napsano 4dv :) treba v tom maj chybu nevim, mas pravdu ze podle oe cisel stejne nejsou. Nemel jsem sedan / coupe v ruce abych porovnal jaky je v nich rozdil, ale 3ku za cca 10let stare zrcatko mi prijde proste moc kdyz uvazim ze fungl nove z bmw neni zas o tolik drazsi :wink:
já s tím nic neudělám, to zrcátko je nový drahý a použitý se prodává v těhlech cenách takže to není na mě
Odpovědět