Koupím černý ledviny na E39 po FL,popřípadě hoďte nějaký odkaz kde "lacino"koupit,popřípadě kde jste koupili vy a poreferujte jak to sedlo či nesedlo.V posledním případě kdyby jste někdo něco objednával z ciziny tak bych se připojil ke koupi a tím pádem i k poštovnému.
tak pánové jaká?Už jsme tři tak by jsme to mohli zrealizovat co říkáte?Nemáte někdo učet třeba na ebay?Já bohužel nemám založený paypal takže kdyby ho někdo měl tak by to bylo super?moje seriózní jednání zaručeno,platba přes účet předem
Klidně to koupím,ale jen z EU a ověřený zdroj/výrobek,z US/ne EU bych to do konce listopadu nestihnul poslat a pak jedu dylovat banány do DRC na rok:-)
OK,pokud ti tedy nevadí že se ke koupi přidám budu jedině rád.Výběr prodejce nechám klidně na tobě v tom problém nemám,kdyžtak sem pak hoď odkaz.Díky moc.
hej blááázni sundejte si ty ledviny z auta, zajeďte si ve vašem městě kde dělají autofolie a nechte si je polepit za 400kč do matu!!!!! za 3 hodky hotovo!! Ato samý s lištama!
Když se Vám to nebude líbit, tak to strhneš a máš zase chrom...a hlavně origo! Vsadím se že ty neoriginální tam ani nebudou přesně pasovat!
Heeej...když já chci mít jak chrom tak i černý....... :?a navíc mám u těch origo chrom bohužel ulomenou jednu packu,sice to ničemu nevadí,akorát občas pči zavírání kapoty lechce vyskočí