Koupim origo bily blinkr na e36 touring,Levy-jen pekny stav a nepolamany. Ideal Praha, ulitl mi za jizdy.
Na net se dostanu po skromnu, takze prosim zavolat, nebo sms a brnknu zpet na +420 731 796 708. Diky
Roumen
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupim origo bily blinkr na e36 touring-Levy
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=100376
mam oba snad jsou i origo jestli mas jeste zajem tak napis a se kouknu
myslim ze tour a sedan by mely byt stejne
mam oba snad jsou i origo jestli mas jeste zajem tak napis a se kouknu

myslim ze tour a sedan by mely byt stejne
-
- Klubové ID: 2747
zdar,
koukni se prosím co nejdřív a ideal, jestli by šla fotka, kde bude vidět ten nápis výrobce. A co ty packy, nejsou ulámané?.
Sháním je už skoro měsíc a když se nikdo neozýval s originalama, řekl jsem si, že koupím nové repliky a dneska mi zrovna přišel mail, že je mám připravené k vyzvednutí.
Dej tedy vědět pls co nejdřív
dramatix@seznam.cz
Dík
koukni se prosím co nejdřív a ideal, jestli by šla fotka, kde bude vidět ten nápis výrobce. A co ty packy, nejsou ulámané?.
Sháním je už skoro měsíc a když se nikdo neozýval s originalama, řekl jsem si, že koupím nové repliky a dneska mi zrovna přišel mail, že je mám připravené k vyzvednutí.
Dej tedy vědět pls co nejdřív
dramatix@seznam.cz
Dík
tak jsme se na to dival ...
tak jsme se asi prehlid ... z oranzovych ...
na bilich jsem nenasel nikde original znak bmw ... jen na sklicku nejaky kody s homologaci
82 19 9 403 095
82 19 9 403 096
ale ani jeden z techto kodu jsem tam nenasel ... tak predpokladam ze nejsou tedy origo omloouvam se za zmatky
kazdopadne kdybys o ne mel zajem i tak ... tak neni problem se domluvit ... nozky jsou v poradku blinkry drzej kde maji ... akorat na jednom je myslim ta mala tycka ... co se tam nekam v souva je zni kousek ulomenej ale blinkr drzi kdyz tak poslu foto jak se vratim domu
tak jsme se asi prehlid ... z oranzovych ...
na bilich jsem nenasel nikde original znak bmw ... jen na sklicku nejaky kody s homologaci
82 19 9 403 095
82 19 9 403 096
ale ani jeden z techto kodu jsem tam nenasel ... tak predpokladam ze nejsou tedy origo omloouvam se za zmatky

kazdopadne kdybys o ne mel zajem i tak ... tak neni problem se domluvit ... nozky jsou v poradku blinkry drzej kde maji ... akorat na jednom je myslim ta mala tycka ... co se tam nekam v souva je zni kousek ulomenej ale blinkr drzi kdyz tak poslu foto jak se vratim domu