no jako puvodne sme je kupovali na 2.8 (tedka je uz alpina) takze prave nechapu proc resit nejakou redukci , pochopil bych napojeni na dalsi dil vyfuku kterej se lisi prumerama ...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:no jako puvodne sme je kupovali na 2.8 (tedka je uz alpina) takze prave nechapu proc resit nejakou redukci , pochopil bych napojeni na dalsi dil vyfuku kterej se lisi prumerama ...
několik lidí nezávysle na sobě mně řekli,že ty svody z M3 nepůjdou.
Ty podlozky sou na M50ce kvuli tomu, ze kdyz se tam nedaj, tak se svody z M3 oprou o blok motoru a nejdou uplne dotahnout. Tenkrat sem si je nechaval vyrabet. Pokud by si chtel muzu se zeptat, jestli je ma jeste ulozeny a necham je vypalit. A nebral sis ty jedny uz ode me?
Bohhy píše:Ty podlozky sou na M50ce kvuli tomu, ze kdyz se tam nedaj, tak se svody z M3 oprou o blok motoru a nejdou uplne dotahnout. Tenkrat sem si je nechaval vyrabet. Pokud by si chtel muzu se zeptat, jestli je ma jeste ulozeny a necham je vypalit. A nebral sis ty jedny uz ode me?
kupoval jsem od Tebe šablonu,ale stěhoval jsem se nebo jsem to někomu dal.Prostě jsem je už nenašel.
Bohhy píše:Ty podlozky sou na M50ce kvuli tomu, ze kdyz se tam nedaj, tak se svody z M3 oprou o blok motoru a nejdou uplne dotahnout. Tenkrat sem si je nechaval vyrabet. Pokud by si chtel muzu se zeptat, jestli je ma jeste ulozeny a necham je vypalit. A nebral sis ty jedny uz ode me?
kupoval jsem od Tebe šablonu,ale stěhoval jsem se nebo jsem to někomu dal.Prostě jsem je už nenašel.
Ja se zeptam, jestli to jeste ma ulozeny nekde v pocitaci a udelal by jeden par.