Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Motor E39 3.0D 142 KW spěchá!
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
motor je stejný ... liší se v příslušenství (sání, turbo atd) takže to necháš překládat z původního. je nesmysl prodat auto pod cenou bez motoru .. komplet oprava (motor + práce) by se měla pohybovat někde kolem 30-35tis KčAndre píše:Já vím ale nemáte 142 kw který bych chtěl:-( Nebo se něco změnilo?

Pokud v autě vyměním motor za cca 40 tisíc kdo bude chtít koupit auto s vyměněným motorem případně za kolik? To je otázka.Huska píše:motor je stejný ... liší se v příslušenství (sání, turbo atd) takže to necháš překládat z původního. je nesmysl prodat auto pod cenou bez motoru .. komplet oprava (motor + práce) by se měla pohybovat někde kolem 30-35tis KčAndre píše:Já vím ale nemáte 142 kw který bych chtěl:-( Nebo se něco změnilo?![]()
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Andre píše:Pokud v autě vyměním motor za cca 40 tisíc kdo bude chtít koupit auto s vyměněným motorem případně za kolik? To je otázka.Huska píše:motor je stejný ... liší se v příslušenství (sání, turbo atd) takže to necháš překládat z původního. je nesmysl prodat auto pod cenou bez motoru .. komplet oprava (motor + práce) by se měla pohybovat někde kolem 30-35tis KčAndre píše:Já vím ale nemáte 142 kw který bych chtěl:-( Nebo se něco změnilo?![]()
tak jak píše LLuKKi .. motor je už dleší dobu pouze náhradní díl a eviduje se jen typ (ten musíš dodržet). tvoje auto vypadá hezky a pokud je zbytek OK tak si myslím že je prodejné kolem 150-200tis Kč což proti nabídkám 75tis za auto s KO motorem je o 50tis níže. Výměna motoru v tomto duchu je jednoduchá a pokud koupíš dobrý motor za rozumnou cenu (dají se sehnat do 20tis Kč) tak výměna je za cca 10tis Kč.
Nicméně je to tvoje auto a dělej si jak uznáš za vhodné - chtěl jsem ti jen poradit

Hele,to sem říkal i tatovi,byly jsme domluvení,já v zimě to webasto tahal a nikdo mi pak nezavolal,kšeft na p*** a za nové dát přes 20tis. to jsi musel být blázen ne??? No nic méně k tomu motoru,jako za 20 tis seženeš nejspíše holej,jak jsem říkal tatovi,jestli chceš,já pro auto přijedu,odtáhnu si ho,přehodím motor a pak si pro něj přijedeš nebo ho dovezu. Ta 142kw co dovezu je plně pojízdná,má najeto cca 200tis,jde nastartovat,projed se..