Díky kluci, už se mi snad něco rýsuje na Kladně od kluka co má vrakáč, pokud ho tedy najde ( jen nevím v jakém stavu bude ...atd)
Ale chci jen to co jsem tam měl. Ono by šlo při troše umu ho opravit, já ho nafotím pro představu, ale s laminátem skutečně neumím Jsem ho kousek na straně o ten posranej obrubník načechral a prasknul, ale není to ono, chci to mít pěkné, na penězích šetřit nebudu ..
patriot píše:Díky kluci, už se mi snad něco rýsuje na Kladně od kluka co má vrakáč, pokud ho tedy najde ( jen nevím v jakém stavu bude ...atd)
Ale chci jen to co jsem tam měl. Ono by šlo při troše umu ho opravit, já ho nafotím pro představu, ale s laminátem skutečně neumím Jsem ho kousek na straně o ten posranej obrubník načechral a prasknul, ale není to ono, chci to mít pěkné, na penězích šetřit nebudu ..
Stále akt.
jestli neni moc praskle tak kup laminovaci sadu..je to jednoduche
to zvladne asi kazdy
uda píše:
jestli neni moc praskle tak kup laminovaci sadu..je to jednoduche
to zvladne asi kazdy
No to spíš někumu svěřím, přiznám se, že jsem trochu manuálně zakrněl
Nevím zda bych to s laminátem zvládnul Snad někoho seženu kdo s tím umí
kurna kdyby jsi nebyl tak daleko tak ti to zalaminuji...
dela se to jak sadra u doktora
Děkuji moc, si ale fakt daleko Se poptám v okolí, kdo dělá lamino Jinak je lízo nádherné, nechci se ho zbavovat to snad zítra nafotím a dám sem foto, koukneš mi na to řekneš mi zda to půjde opravit
patriot píše:
No to spíš někumu svěřím, přiznám se, že jsem trochu manuálně zakrněl
Nevím zda bych to s laminátem zvládnul Snad někoho seženu kdo s tím umí
Děkuji moc, si ale fakt daleko Se poptám v okolí, kdo dělá lamino Jinak je lízo nádherné, nechci se ho zbavovat tosnad zítra nafotím a dám sem foto, koukneš mi na to řekneš mi zda to půjde opravit
kamo vse jde spravit nahod zitra foto mrknem na to..toto lizo je fakt pekny zkusil bych ho zachranit...
uda píše:
Děkuji moc, si ale fakt daleko Se poptám v okolí, kdo dělá lamino Jinak je lízo nádherné, nechci se ho zbavovat tosnad zítra nafotím a dám sem foto, koukneš mi na to řekneš mi zda to půjde opravit
kamo vse jde spravit nahod zitra foto mrknem na to..toto lizo je fakt pekny zkusil bych ho zachranit...
UDO, koukni prosím na to a napiš zda to má cenu opravovat, resp. jestli by to šlo. Na jedné straně je jen díra, na druhé je to trochu rozlomené a uprostřed je to vylomené, ten díl tam ale krásně zapadne. Dojebal jsem ho pěkně, bych si nafackoval Něco podobného se mi nikdy nestalo, si na to dávám vždy pozor
Tak co myslíš, je to opravitelné ? Mám schánět "laminátora" a nebo nové lízo ? ď
jelikož je to nejakej plast tak laminovat to je podle mě nic moc ale spíš zkus najít někoho kdo svařuje plasty na http://www.motorkari. uričtě někoho najdeš pač tam furt někdo dělá z motorek trsátka a lidi ty trsátka chtěj dost často zase spojit tak aby to byly zas kapoty
[quote="patriot"]UDO, koukni prosím na to a napiš zda to má cenu opravovat, resp. jestli by to šlo. Na jedné straně je jen díra, na druhé je to trochu rozlomené a uprostřed je to vylomené, ten díl tam ale krásně zapadne. Dojebal jsem ho pěkně, bych si nafackoval Něco podobného se mi nikdy nestalo, si na to dávám vždy pozor
Tak co myslíš, je to opravitelné ? Mám schánět "laminátora" a nebo nové lízo ? ď