Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kardan + diferak E39 530d MANUAL
promin že se ti do toho pletu novej stojí kolem 1100eur a u tebe je normální cena 100e to je nějakých 9% s ceny nového to je cena někde jinde promin ale zdá se mi to trochu divný skus si je nom někdy vyndat sám z auta a pak zjistíš jestli ti to stojí za těch 100e někomu možná jo ale mně určitě nee ještě by mně zajímalo kde si došel na tu cenu 100eur resp. podle čeho víš že ta cena je tak akorát? tot vše přeji abys našel za co nejmín
já myslel že to kupuješ proto že máš ten svůj špatný ? protože pokud chceš další kaši kterej má najeto 300tis bez oleje tak můžeš koupit za těch 100EUR, pokud chceš opravdu v pořádku se zárukou který má málo najeto tak u mě stojí 6tis czk, a uvědom si že to je věc co stojí nová 31400,-Hyri píše:normalna cena je tak 100E. ale zalezi jak sa pritrefi.

v tomto případě nebojuju cenou ale stavem

-
- Kontaktovat uživatele:
ja akceptujem vasu cenu a viem ze si musie chranit obchod a ceny, inak by to nemalo potom vyznam predavat.a ide o to ze sa moze najst aj nekdo iny okrem vas co to predavaju vo velkom a mate vsetko.takze ked nezozenem nieco lacnejsie tak to zoberem od nekoho z vas.a som zvyknuty si pomahat so znamimi ktrym neco dam ja a oni daju mne takze preto si predstavujem taku enu aj ked je dost nerealna. a cenim si pristupu od vas a takisto zaruky na vsetko co predavate.nikde nepisem ze mate nieco zle alebo drahe.takyto je trh a hotovi.
Dik
Dik

OK i to je možnost, chápu...Hyri píše:ja akceptujem vasu cenu a viem ze si musie chranit obchod a ceny, inak by to nemalo potom vyznam predavat.a ide o to ze sa moze najst aj nekdo iny okrem vas co to predavaju vo velkom a mate vsetko.takze ked nezozenem nieco lacnejsie tak to zoberem od nekoho z vas.a som zvyknuty si pomahat so znamimi ktrym neco dam ja a oni daju mne takze preto si predstavujem taku enu aj ked je dost nerealna. a cenim si pristupu od vas a takisto zaruky na vsetko co predavate.nikde nepisem ze mate nieco zle alebo drahe.takyto je trh a hotovi.
Dik