vim ze uz to tu parkrat bylo ,ale s nabidkami co jsem nasel nejak nejsem spokojen.
takze potrebuju posit volant kuzi, nepotrebuju perforovane serepeticky, staci klasika ale pekne, aby to slo uskutecnit na dalku (posta, ppl), aby to trvalo max tyden a aby byla rozumna cena.
diky za nabidky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
positi volantu
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
kadous je člověk, kterého hledáš. Jeho práci jsem viděl a doporučuju ho. Ukázky: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- voTon
- Klubové ID: 1605
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsem to dobre pochopil zabivaji se jenom posivanim volantu a maj tam dve kontaktni osoby ciste na individualni posivani, takze si to nemyslim, napsal jsem tam, ale stejne webovky tipu
jsme bajecna spolecnost, plna veselych lidi a stredici 100000 let atd. jsou uplne o nicem. co se me tyce chci bez pulhodinovyho badani vedet, kdy, kde ,jak, zakolik....ale to jsem trosku odbocil, snad se s nima dohodnu, a vsichni budou spokojeni, kazdopadne dik za odkaz nebyt referenci z e30 tak na to kasu, ac jsem na jejich strankach uz predtim byl, odradil me prave nedostatek jasnych informaci..
jsme bajecna spolecnost, plna veselych lidi a stredici 100000 let atd. jsou uplne o nicem. co se me tyce chci bez pulhodinovyho badani vedet, kdy, kde ,jak, zakolik....ale to jsem trosku odbocil, snad se s nima dohodnu, a vsichni budou spokojeni, kazdopadne dik za odkaz nebyt referenci z e30 tak na to kasu, ac jsem na jejich strankach uz predtim byl, odradil me prave nedostatek jasnych informaci..