Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

K: E38 740i Fl

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
mtvrdik

#1 Příspěvek od mtvrdik »

Zdar ve spolek, marně sháním E38 740i nejlépe něco kolem roku 2000 protože se mi prostě víc líbí vzhledově, ale líbí se mi i ty blbé čudlíky na výhřev sedadel místo kolečka. A V8, protože se mi líbí zvuk, který z toho motoru leze, je to symfonie.
Tak že, to je moje představa o voze, ale nebráním se něčemu staršímu, když to nebude ohnilé a vyžité auto. Jsem sice fanda značky, ale to neznamená že jsem nějaká okurka co koupí předražený vozejk, jenom kvůli tomu, že je to BMW 7er o kterém sním.

Představa o výbavě : výhřev sedadel, sportovní, nebo komfortní sedadla, navi, šíbr, orig. xenony, tažné, převodovka step tronic, PDC, ( co bude plus, roletky, masážní sedačky, el. víko kufru, webasto,)

Stav vozu : Dá se říct, že vše se dá opravit, ale nechci auto po nehodě !, nebo prasácky lakovaný.

Jelikož i tady na klubu se určitě najdou nepoctivý lidi, tak těm vzkazuji že se nenechám opít rohlíkem, v autech se sakra dobře vyznám a i v opravách a cenách. Poznám nabourané, lakované auto. A poznám i špatný chod motoru, nebo vadu na podvozku.
Odpovědět