Koupím BMW e36 328i
Mělo by to být kupé ale pokud by to byla jina karosářská varianta v pěkném stavu sem ochoten ustoupit z kupé. Chtěl bych origo stav né žádný tuning a úpravy typu chip na 250 koní tomu bych se chtěl opravdu vyhnout.
Co se týče výbavy podmínkou je klimatizace jinak zbytek je mi tak nějak jedno spousta věcí se dá dodělat. Auto by mělo být určitě s manuální převodovkou a pokud by vůz měl M-paket budu jedině rád. Rozhodně nehledám auto nalíčený ruznejma tmelama za důvodem prodeje který má najeto půl milionů s plynem na podlaze. Menší koroze mi nevadí ale zase nechci auto ze kterýho se rez jenom sype a každej rok okolo toho budu běhat se šmirglem. Jsem ochoten koupit auto i s nějakou vadou pokud by bylo za zajímavou cenu a odstrnanění závady nebude stát víc než auto samotné. Kdyby k tomu byla nějaká servisní historie netvrdim servisní knížka ale třeba nějaký hodnověrný faktury tak sem ochotnej přistoupit i na vyšší cenu. Co se týče třeba barvy tak radši hezká obyč barva (černá,bílá) než omšelá metalíza.Koupim radši auto na plechách v pěknym stavu než šrot na pěknejch kolech tim chci říct že na kolech mi zas tak nezáleží ale pokud bude pěkný auto pěkný kola dobře obutý budu jedině rád. Jinak záleží na domluvě podívám se na každou nabídku pokud nějaké vůbec budou důležitý jsou hlavně fotky a nějakej aspoň základní popis.
Jestli jste našli v textu nějakou pravopisnou chybu tak mě omluvte pravidla pravopisu nejsou mojí silnou stránkou.
Předem díky za vaše nabídky...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.