Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupím E39 benzín
To není zrovna moc peněz-nevím jestli tady někdo něco takového má...! Já mám 528i,neprodávám jí,ale tak kdyby byla zajímavá nabídka tak bych možná uvažoval,ale 60tkč to rozhodně není...
Hodně štěstí! Ale možná bych popřemýšlel,jestli za ty prachy nekoupit spíš E36,a nebo počkat,našetřit a koupit E39 po face-liftu...
Hodně štěstí! Ale možná bych popřemýšlel,jestli za ty prachy nekoupit spíš E36,a nebo počkat,našetřit a koupit E39 po face-liftu...
Berserg píše:To není zrovna moc peněz-nevím jestli tady někdo něco takového má...! Já mám 528i,neprodávám jí,ale tak kdyby byla zajímavá nabídka tak bych možná uvažoval,ale 60tkč to rozhodně není...
Potřebuje ho jako druhý vůz, jen jako pracanta,polykače km + namontovat lpg. Vím že to není moc peněz,kdyby náhodou....