Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 nabořene

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
zverbo

#1 Příspěvek od zverbo »

koupim naborenou e39ku nebo v horsim stavu
zverbo

#2 Příspěvek od zverbo »

akt
biker

#3 Příspěvek od biker »

528iA sedan po velkym servisu pred cca 700km, bouchla. :cry:
zverbo

#4 Příspěvek od zverbo »

akt
kalashnikow

#5 Příspěvek od kalashnikow »

Myslíš to vážně ? Nebo jen přijedeš, budeš hodinu krafat o tom, že už máš devatenáctý BMW a že je ti teprve 27 (nebo 29 ?) a nakonec, po hodině poslouchání tvých hloupých řečí odjedeš se slovy "dneska určitě zavolám" a pak jen napíšeš SMS, že dáš ani ne polovinu, jak jsi to udělal u mě ?

Opravdu nejhůře promarněná hodina mého života. Rozmysli si, co vlastně chceš.
zverbo

#6 Příspěvek od zverbo »

Jo ale ten tvuj BEZCENEJ vrak je BEZCENEJ VRAK
Auto nasracky ktere nic nema NIC ma akurat kola a volant tot vse!!! Dokonce i ty kola sou HNOJE zhnite s gumama a nakasi A volant to sem jeste nevidel!!!
Myslis ze sem jel ktobe 50km jen tak pro kokot abych vydel burany co nevedej co je BMW - navise je urcite kradeny nebo neco podobneho ani papiry ani hovno nic! :mad: :mad: :mad:

Ne diky ale to co mas ty je snad nejhorsi co sem kdy vydel - PANOVE to auto nema fakt snad nic, je to najzakladnejsi zakladni vybava e39 v stave HEJ MORE VED TO JE OK a ktomu ho dotanhnes nalane nekam doprdela a DO OCI mi reknes akou ma super vybavu a ze nic mu neni!
Sa necudujem ze predavas 30rokou ver mi to ani nepredas!!!

a som rocnik 85 tak si to spocitaj a BMW som mal doteraz už 21 - ratam aj auta na ND!!!
Sa pozri zaco predavaju auta na ND a potom si uvedom aku ma hodnotu ta tvoja kopa hnoja!!!
Mozes byt rad ze som dosiel zo synom a manželkou :twisted:
kalashnikow

#7 Příspěvek od kalashnikow »

Už tehdy jsi mi ukázal, že v hlavě toho moc nemáš a proto s tebou nehodlám ztrácet čas, jako tehdy, při prohlídce, takže krátce:

1. základní výbava není automatická klimatizace, to že tomu absolutně nerozumíš se dokázalo, když jsi kouknul dovnitř a pravil jsi: "Hmm...příprava pro DVD přehrávač" , tak to jsem mohl lehnout smíchy, když expert z Vamberka nepoznal ani alarmové čidlo.....

Kožený volant a centrál na DO je také základní výbava ?

A můžeš mi říct, kterou výbavu jsem ti tam ještě jmenoval ? Asi žádnou co ? Kromě té výše uvedené.

Další úsměvná situace byla, když jsi se začal chlubit, kolik jsi na jakém autě vydělal....

Když vidím, jak píšeš, ať jsem rád, že jsi přijel se ženou a synem - tak jsem opravdu rád, že jsem si tě nepustil do baráku a to auto ti zavezl ukázat za vesnici NA LANĚ !!!

Spekulace typu, že je kradené, jsou směšné, tomu sám nevěříš a evidentně nemáš už žádný podložený argument.

Nic bych proti tobě vcelku neměl, každý jsme nějaký, ale když prodávám auto za 15 tisíc a ty od něj odjíždíš se slovy "s nějakou malou slevou bych ho vzal a dneska určitě ještě zavolám" a pak mi druhej den příjde usmrkaná SMS, že mi dáš 7 tisíc, tak tomu já říkám vys...ání, toho jsi mě opravdu mohl ušetři.
zverbo

#8 Příspěvek od zverbo »

Sak prave nakasu ciganska 523i za 15,000kč v hodnote 3-4000kč
A veci co pises to je vazne super vybava no skoro FULLka a plna palba!!! - a v e39 priprava na DVD prehravac TO SI SA POJEBAL NIE???
a este aj v tej tvojej kokotine!

PROSIM TA UZ MA NEOTRAVUJ A DAJ PRIESTOR LUDOM KTORY PREDAVAJU a chcu predat a nie ako ty buran co roby len problemi!!!
kalashnikow

#9 Příspěvek od kalashnikow »

Ne nepojebal jsem se, doufám, že teď už budeš vědět, jakej je rozdíl mezi DVD přehrávačem a alarmovým čidlem.

Výbava byla a je psaná v inzerátu, hlupáčku, příště si ho pořádně přečti ať se pak na místě nedivíš, že jsou tam jen 2 el.okna.

A o FULL výbavě nepadlo ani slovo, tak si tu, prosím, nic nevymýšlej a raději napočítej do 10 než něco řekneš / napíšeš.
zverbo

#10 Příspěvek od zverbo »

zverbo píše:Sak prave nakasu ciganska 523i za 15,000kč v hodnote 3-4000kč
A veci co pises to je vazne super vybava no skoro FULLka a plna palba!!! - a v e39 priprava na DVD prehravac TO SI SA POJEBAL NIE???
a este aj v tej tvojej kokotine!

PROSIM TA UZ MA NEOTRAVUJ A DAJ PRIESTOR LUDOM KTORY PREDAVAJU a chcu predat a nie ako ty buran co roby len problemi!!!

OK
zverbo

#11 Příspěvek od zverbo »

kalashnikow píše:Ne nepojebal jsem se, doufám, že teď už budeš vědět, jakej je rozdíl mezi DVD přehrávačem a alarmovým čidlem.

Výbava byla a je psaná v inzerátu, hlupáčku, příště si ho pořádně přečti ať se pak na místě nedivíš, že jsou tam jen 2 el.okna.

A o FULL výbavě nepadlo ani slovo, tak si tu, prosím, nic nevymýšlej a raději napočítej do 10 než něco řekneš / napíšeš.

Za posledni rok sem rozdelal 5kusu e39, do trech sem nakomplet delal komplet navigacni a zvukovy system, ve dvou sem prohazoval motory, ve dvou sem prohazoval komplet interiery, jednu sem prekopal na komplet FL, do dvou sem delal original alarm s DO, do dvou sem delal zadni elektriku oken,
Na svojej e39 som menil komplet EDC - sam som si precalunoval interier, sam som prerabal zvody a sanie, sam som prehadzoval brzda a naboje z M5, sam som dorabal LCD do opierok, sam som dorabal vyhrevy do zadnich sedaciek.

NIE NEVIEM O E39 NIC ani som ju nikdy nevidel ani som onej nikdy nepocul!!!
zverbo

#12 Příspěvek od zverbo »

Ponuka plati STALE kupim e39 buranu alebo v horsiom stave.
_milan_

#13 Příspěvek od _milan_ »

ponukam 520i tour 1998 m52b20 šedá metla bez vybavy.. nebourano , chybí LP blatnik a vzadu měchy... napiš mail pošlu foto a cenu nabídneš... P.S. je mi 23 let a jen e36tek jsem mel cca 40 !!!!! :D
zverbo

#14 Příspěvek od zverbo »

_milan_ píše:ponukam 520i tour 1998 m52b20 šedá metla bez vybavy.. nebourano , chybí LP blatnik a vzadu měchy... napiš mail pošlu foto a cenu nabídneš... P.S. je mi 23 let a jen e36tek jsem mel cca 40 !!!!! :D

Ty jo to je skoda predavat na ND - ved je pekne, zadni tlmice misto mechou ti dam zadarmo a blatnik zozenem za 300kc a predas ho ako kus pojazdny pokial je pojazdne a neni to chcipak.
kalashnikow

#15 Příspěvek od kalashnikow »

OK, moje poslední odpověď zní: Tvé odpovědi nemění nic na tom, co jsi tenkrát řekl a co jsem sem také napsal....
Odpovědět