Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

K: 760Li e66

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
shwaaraa
Klubové ID: 1416

#1 Příspěvek od shwaaraa »

Ahoj, koukám po nějaké 7er e65/e66, ideálně s V12 a v longu (sice jsem v tom neseděl, ale na fotkách se mi u zkrácené verze vzadu zdá až příliš málo místa).

Jestli před/po FL není až tak moc důležité, raději bych po FL, ale na tu bych asi musel ještě pár málo měsíců (finančně) dozrát..

Barva je mi fuk, kůže ideálně světlá, ale není podmínkou.

Výbava: (i) potřebuju: soft close, Logic 7, dynamic drive, 4x comfort sitze, edc, adaptivní tempomat; (ii) líbilo by se mi: zadní TV, lednice a všechno ostatní :)

Stav: Nejdůležitější kritérium. Motor a převodovka musí být v super stavu. Mechanicky (povozek apod.) si případně nechám něco opravit, ale rád bych se tomu vyhnul. Interiér by měl být zachovalý. Exteriér může odpovídat stáří, odvezu to stejně nejspíš na renovaci laku.

Km: Jsou mi fuk.

Cena: Co nejnižší :) Ideálně do 250 za před FL, 400 za FL. Trochu šibeční hranice, ale zatím se mi vždy potvrdilo, že kdo hledá, najde :)

Timing: Vůbec nespěchá, auto nepotřebuju, chci si to koupit jen pro radost a neplánuju s tím najet víc jak 7-10tkm/rok..

Kdyby někdo z klubu prodával (pokud vím, jsou tu asi 2 a nikdo nemá v plánu prodat - taky proč, když nic lepšího za ty money není) nebo byste o někom věděli, dejte mi pls vědět.

Díky ;)

edit: Předpokládám, že to je jasné, ale pro jistotu: Nesmí to být LPG :)
Odpovědět